Hoppa till innehåll
Nobina logotyp

.Net Systemutvecklare till Nobina

Ansök nu
Nobina söker fler personer till sitt grymma utvecklarteam. Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och samarbeta, som har ett stort verksamhetsintresse och en förmåga att lyfta blicken och se helheten. På Nobina får du arbeta i en härlig atmosfär med mycket kompetenta medarbetare där alla upplever att dom gör stor nytta för samhället. Nobina fortsätter att växa och har flera riktigt spännande projekt på gång. www.nobina.se

Om tjänsten
I rollen som systemutvecklare kommer du ha ett nära samarbete med verksamheten och ditt team för att ta fram tjänster och lösningar utifrån de behov som finns. Vi arbetar med kontinuerliga driftsättningar av förändringar. I det dagliga kommer du att arbeta med analys, ny- och vidareutveckling, förvaltning, felsökning, buggrätningar mm. Det sker även ett kontinuerligt arbete för att hålla systemet och arkitekturen modern genom omvärldsbevakning. Alla teamen styr arkitekturen genom egna teknikforum och äger den tekniska roadmappen. Arbetet sker inom OMS som är vårt kritiska affärssystem för att kunna producera kollektivtrafik. Plattformen är i grunden en .Net plattform som driftas on prem men med många komponenter i Azure. Teamet hanterar både Frontend och Backend utveckling och arbetar efter en agil process med kravhantering, planering, stand-ups, demon och retros.

Din utbildning och erfarenhet
För att lyckas i rollen har du har flerårig dokumenterad erfarenhet av utveckling i .Net och med väldigt goda kunskaper i C#. Du har stor erfarenhet av SQL och har arbetat aktivt med Azure. Du behöver även erfarenhet av utveckling av MVC, WCF, WebAPI, EF och REST APIer. Har du erfarenhet av Blazor, Angular eller React är det meriterande.

Nobina erbjuder marknadsmässiga löner, vidareutbildning, mentorskap, balans mellan arbete och fritid, ett välutvecklat individanpassat och entusiasmerande ledarskap! Nobina värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Nobina är Nordens största kollektivtrafikföretag. Hos oss jobbar 12 000 människor varje dag för att hitta lösningar på ditt vardagspussel och på samhällets stora utmaningar. Med oss reser ca 1 miljon människor varje dag. Vi vill vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle. Därför utvecklar vi teknik som minskar miljö- och klimatpåverkan utan att samtidigt sätta begränsningar. Vi knyter ihop städer och regioner så att du enkelt kan resa till skolan, jobbet eller den stora kärleken i andra änden av landet. Genom innovation och erfarenhet, skapar vi också ett lönsamt och stabilt företag som ger tusentals människor jobb. Det här är vårt sätt att ta ansvar och att visa respekt, för varandra och vår omvärld. Tillsammans förflyttar vi samhället varje dag.

I den här rekryteringen samarbetar vi med p4it Search & Recruitment. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Hagen Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733118726 alt Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se , 0733 118798

Intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt!

Välkommen!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare