Hoppa till innehåll
Ser du dig själv som en relationsskapare av rang? Driven av högt uppsatta mål och letar efter ett arbete med frihet under ansvar? Fortsätt läsa och skicka in din ansökan redan idag.

Tjänsten
Du erbjuds mycket omväxlande arbetsuppgifter, där ingen dag är den andra lik, i ett familjeägt företag. Vi erbjuder frihet under ansvar då du planerar själv största delen av din arbetstid.
Som fältsäljare på NKV kommer du att fokusera på att identifiera och bearbeta nya kunder för att skapa nya affärer åt företaget. Du behöver även utveckla och förstärka relationer med befintliga kunder i din kundstock. Vi lägger stor vikt vid att skapa goda starka relationer med kunderna. Du kommer arbeta med hela vår produktportfölj och du ansvarar för hela säljprocessen. Som till exempel att boka möten och presentera kundanpassade lösningar. Till din hjälp har du NKV 's olika stödfunktioner och kunniga kollegor. Som fältsäljare arbetar du mot ditt individuella säljmål och i närliggande område.

Bakgrund
Vi söker dig som har någon erfarenhet av försäljning (helst B2B). Möjligen jobbar du med något liknande idag? Du har B-körkort samt talar och skriver svenska obehindrat. Det är meriterande om du har goda kunskaper i Officepaketet.
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos NKV Kontorsvaror. Du är en lagspelare med egna mål. Öppen och positiv och som trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är social och har lätt för att ta kontakt med människor samt skapa förtroende. Din arbetstid planerar du till största del själv så det krävs att du behöver vara självgående och disciplinerad. Till hjälp har du medarbetare med lång erfarenhet och mycket kunskap.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och fritt jobb med tillgång till tjänste- eller förmånsbil och företagsmobil. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget för rätt person. NKV Kontorsvaror har kollektivavtal.
Hos oss kommer du ha en viktig roll i våra projekt eftersom vi är ett tight sammansvetsat gäng i en växande fas med goda framtidsutsikter. Du kommer att arbeta nära enhetschefen som tillsammans med övriga kollegor gör sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt. Orderingången är stor just nu, därför erbjuder vi en bra marknadsmässig fast lön för rätt person.

Har du frågor gällande tjänsten så ringer du enhetschef Mikael Gradin på tel 073-7050141 eller marknadsområdeschef Fredrik Gillström på tel 070-5311055.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2 april 2023. Urval sker löpande.

Din ansökan vill vi ha så komplett som möjligt med cv, personligt brev och gymnasiebetyg. Maila den till ansokningar@nkv.se och märk rubrikraden med "Säljare Solna".
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På NKV.se hittar du allt inom kontorsvaror, kontorsmaterial och kontorsmöbler. En stor del av vårt kontorssortiment är dessutom miljömärkt med bland annat Svanen och Bra miljöval. NKV Kontorsvaror har arbetat med försäljning av kontorsmateriel, datortillbehör, möbler, trycksaker och reklamartiklar sedan 1975.Våra ledord är kunnig, pålitlig och ödmjuk. NKV Kontorsvaror finns nu på 8 orter med lager och butiker från Kiruna i norr till Stockholm i söder.

Liknande jobb