Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten
Vi söker en HR-specialist till vårt kontor i Solna. Som HR-specialist ger du stöd och rådgivning till våra konsultchefer i HR-frågor. Du arbetar också tätt tillsammans med företagsledningen. Parallellt arbetar du självständigt med egna ärenden och projekt och du ansvarar för fackliga förhandlingar i våra olika kollektivavtal. Då vi också stöttar kunder i HR-frågor på konsultbasis är det också en del av din tjänst. Vi är ett företag som ständigt vill utvecklas och där har du en viktig roll i att vidareutveckla våra processer och vårt arbetssätt inom HR.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Tolkning och rådgivning i arbetsrättsliga frågor
  • Rehabiliteringsärenden
  • Fackliga förhandlingar
  • Hantering av arbetsmiljöfrågor
Vi erbjuder:
  • Ett varierande arbete
  • Goda utvecklingsmöjligheter inom HR, inklusive vidareutbildningar
  • Stor möjlighet till påverkan - Vi jobbar tätt tillsammans för att lösa de utmaningar vi ställs inför och vi värdesätter att du bidrar med idéer för att utveckla vårt arbetssätt!
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad personalvetare och har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete. Du har tillräcklig erfarenhet och kompetens för att självständigt arbeta med personalfrågor. Erfarenhet av fackliga förhandlingar såsom t.ex. omplacering , omorganisationer och andra MBL-förhandlingar är också krav. Har du erfarenhet av HR-arbete inom LO:s avtalsområde är det en fördel och särskilt meriterande är om du arbetat med Bemanningsavtalet.

För att fungera väl och trivas i rollen krävs att du är noggrann, serviceminded och har en ödmjuk inställning i arbetet. God kommunikationsförmåga är också en viktig egenskap. Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift krävs för tjänsten.

B-körkort är meriterande

Övrigt
Placering: Vårt kontor i Solna Business Park, med möjlighet att delvis arbeta hemifrån
Omfattning: En tillsvidaretjänst på heltid, som inleds med 6 månaders provanställning
Arbetstider: Kontorstider måndag-fredag med flextid
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Arbetspsykologiska tester kan komma att genomföras i rekryteringsprocessen som ett sätt att komplettera bilden av dig som kandidat.

Ansökan
Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För att underlätta för dig kan du söka tjänsten utan CV och komplettera med det vid senare tillfälle.

Kontaktpersoner
Emanuel Davén, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Joel Funk, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Liknande Jobb

MTX Rekrytering & Bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 mars 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar med både yrkesarbetare och tjänstemän. Vi är medlemmar i Almega - Kompetensföretagen och Installatörsföretagen och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, övriga LO och Unionen.

Våra kunder väljer oss för vår kvalitet, vår branschkännedom och vår flexibilitet.