Hoppa till innehåll
Maxkompetens logotyp

Sortimentsutvecklare / Sortimentskoordinator till Byggmax Inköpsavdelning


Vi behöver stärka upp vårt team och söker nu dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom inköp! Har du erfarenhet inom handel och ekonomi är det bara ett plus!

Dina arbetsuppgifter
Som sortimentsutvecklare hos Byggmax kommer du arbeta inom ett projekt att utveckla och utöka företagets sortiment på e-handeln. I rollen jobbar du nära tillsammans med strategiska inköpare för att lyckas med deras sortimentstrategier.
Du kommer ta över leverantörer eller sortiment från inköpare, förädla materialet och skicka det vidare med god kvalitet, och på sikt finns även möjlighet att driva egna leverantörer och skriva avtal.

Arbetsuppgifter innefattar:
Leverera kvalitativt material till projektet
Säkerställande av leveranskvalitet gentemot inköpskoordinatorer och webbredaktörer
Kategorinära arbete:
o Säkerställande av att försörjningskedjan är korrekt uppsatt
o Administration av in- och utpriser enligt gällande standarder
o Påslagsberäkningar för interndistribution
o Inköpsanalys, bland annat offertanalys, råvaru- och försäljningsutveckling
o Hantering av bilder, textunderlag och övrig produktinformation för att säkerställa att alla produkter har korrekt och relevant information
Aktivt arbeta med att förbättra verksamheten och arbetssätt

Här kommer du in i en arbetsgrupp där kollegorna är engagerade och vill ha roligt. För dig som har viljan, är ambitiös och visar rätt attityd erbjuder Byggmax möjligheter att få allt mer ansvar inom rollen och bolaget. Placeringsort: Byggmax huvudkontor i Solna (ett stenkast från T-bana Västra Skogen) Tillträde: November/december 2020 eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid. Projektanställning på 1 år med goda möjligheter till förlängning för rätt person. Anställningen sker direkt hos Byggmax.


Din profil
Vi tror att du som söker är i början av din karriär med ett intresse för att utvecklas inom strategiskt inköp. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen med relevant inriktning, alternativt har motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en driven, ansvarstagande och utåtriktad person, samtidigt behöver du vara trygg i att driva på ditt eget arbete och vågar komma med egna idéer. Du trivs i en värderingsstyrd arbetsmiljö som kännetecknas av prestigelöshet, lagarbete och en ständig vilja att utveckla och förbättra, där även du förväntas bidra.

Vill du vara med och utveckla Byggmax till absolut världsklass?

Övrig information
Byggmax har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekrytering.
Placeringsort: Byggmax huvudkontor i Solna (ett stenkast från T-bana Västra Skogen)
Tillträde: Så snart som möjligt
Omfattning: Projektanställning på heltid under minst ett år med möjlighet till tillsvidareanställning
Anställningen sker direkt till Byggmax.

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens,
malin.rangstedt@maxkompetens.se

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Byggmax idé är enkel. Vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Genom att erbjuda bra produkter till bra priser och göra det enkelt för kunden att handla har Byggmax blivit en av Nordens mest populära Retail-kedjor inom "projekt för hemmet" med över 170 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland.

Byggmax har även lyckats att skapa ett av de mest expansiva och lönsamma kedjeformaten på den nordiska marknaden. Butikerna i kombination med en målmedveten satsning på e-handel under många år har resulterat i många trogna och nöjda kunder. I koncernen ingår förutom Byggmax även Skånska Byggvaror och Buildor och vi arbetar tvärs över bolagen i koncernen. Byggmax genomsyras av våra värderingar; ansvar, positiv attityd, respekt, roligt, engagemang och 100%.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 maj 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare