Hoppa till innehåll
Manpower logotyp

Administratör | RiskSpectrum | Manpower

Ansök nu
Studerar du på Universitet eller Högskola och vill arbeta i ett branschledande bolag som präglas av en internationell miljö? Vill du utvecklas långsiktigt på en arbetsplats och trivs i en bred roll? RiskSpectrum i Stockholm söker just nu en backoffice/administratör på deltid. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och RiskSpectrum.
Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Omfattning och tillträde:
Uppdraget startar omgående och sträcker sig initialt i 6 månader, med god möjlighet till förlängning.
Tjänsten är på deltid med en sysselsättningsgrad på 40%.
Kontoret är beläget vid Solna Strand, med gångavstånd ifrån Sundbyberg centrum

Om tjänsten
Du kommer arbeta nära organisationens HR Advisor samt Sales & Operations Manager.
RiskSpectrum är ett internationellt bolag med kunder över hela världen.
Du kommer få möjlighet att arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar och verka i en internationell miljö. Kulturen präglas av ett stort engagemang, inkludering och framåtanda.

Arbetsuppgifter:
I rollen som backoffice/administratör kommer du arbeta med orderhantering, dokumentation, fakturahantering, arbeta i inköpsportaler samt Salesforce. Vidare kommer du ha kundkontakt och få möjlighet att stötta upp i andra administrativa arbetsuppgifter.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har en mycket god förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du har en god förmåga att samarbeta i team och har lätt för att kommunicera med andra. Du är driven och ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du tycker om att ta initiativ, är prestigelös, flexibel och öppen för nya lösningar. Som person har du gott omdöme och är pålitlig. Du är noggrann och har förmåga att planera och strukturera ditt arbete.

Vi söker dig som:
  • Studerar en eftergymnasial utbildning
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av administration/kundtjänst
  • Mycket god systemvana
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal som skrift
  • Goda kunskaper i MS Office
Det är meriterande om du även har:
  • Arbetslivserfarenhet från en säljorganisation
  • Erfarenhet av Salesforce.
  • Erfarenhet av fakturahantering
Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta Robin.westin@manpower.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare