Hoppa till innehåll
Linde Gas AB logotyp

SHEQ Specialist - Safety, Health, Environment & Quality

Ansök nu

Linde Gas AB

SHEQ Specialist - Safety, Health, Environment & Quality

Stockholm, Solna, Sverige (req12733)

Din nya roll

 • Nu söker vi en SHEQ specialist till Sveriges största gasproducent
 • Du ingår i det svenska SHEQ-teamet (Säkerhet, Arbetsmiljö, Miljö och Kvalitet)
 • Du driver och utvecklar vårt Ledningsystem för att säkerställa att vi är en säker och hållbar arbetsplats och levererar säkra och hållbara produkter
 • Stödja chefer i säkerhets- och, miljöarbetet samt med myndighetskontakter
 • Interna och externa revisioner
 • Tolka lagstiftning, direktiv och riktlinjer
 • Utforma och utföra utbildningar inom SHEQ-området

Vem är du?

 • Du har erfarenhet av Ledningsystem som ISO 9001, ISO14001, ISO 50001, ISO45001
 • Du har högskoleutbildning inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö eller motsvarande kunskaper
 • Minst 5 års erfarenhet av arbete med säkerhet, arbetsmiljö, miljö och kvalitet inom process-, eller tillverkningsindustrin
 • Det är meriterande om tidigare har arbetat med kemikalier eller gaser
 • För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du som person är självgående, kommunikativ, flexibel och strukturerad
 • Flytande Svenska och goda kunskaper i Engelska
 • Vi har huvudkontor i Solna och våra produktionsiter finns i hela Sverige
 • Placering i Solna eller på någon av våra siter i Sverige

Det här är vi!

På Linde kommer du att vara omgiven av kunniga människor som älskar det de gör. Vi är kreativa och strävar efter att driva vårt företag framåt. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar hårt för att tillhandahålla en berikande och trevlig arbetsplats. Vi har en tydlig vision: att vara platsen dit en mångsidig blandning av engagerade människor vill komma, stanna och utvecklas. Vi förbättras hela tiden, och eftersom vi är en del av Linde, ett globalt företag, har våra medarbetare oändliga möjligheter att växa och påverka, över hela världen.

Våra värderingar - säkerhet, integritet, ansvar, inkludering och gemenskap är kärnan i allt vi gör. Genom våra värderingar formar vi en miljö som sätter säkerheten främst, där människor gör saker på rätt sätt, nya idéer uppmuntras, där alla kan vara sig själva och vi stödjer våra lokala samhällen.

Vad vi erbjuder dig!

Vad du än försöker åstadkomma och vart du än vill att dessa prestationer ska ta dig, ger en karriär inom Linde obegränsade sätt att uppnå din potential, samtidigt som du gör en positiv inverkan i världen. Be Linde. Be Limitless.

Förutom ett attraktivt ersättningspaket erbjuder vi dig förmåner, såsom en konkurrenskraftig pensionsplan och ett försäkringspaket samt hybridarbetsplats. Vi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald; vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Låter det intressant? Ansök idag!

Registrera din ansökan (Personligt brev och CV) på vår rekryteringsplattform via "Ansök nu". Observera att formuläret är på engelska men vi tar emot ansökningar på svenska. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är: 30 September 2023

Har du några frågor om tjänsten? Kontakta:

Linde Gas AB
Head of SHEQ Sweden
Hanna Smedmark
+46 70 219 53 63

Till alla rekryteringsföretag: Linde acceptera inte tillsända cv:n. Var vänlig vidarebefodra inte cv till andra personer/organisationer inom eller utanför Linde. Linde är inte ansvarig för några avgifter relaterade till oönskade cv:n.

De benämningar som används omfattar givetvis alla oberoende av kön. De ordval används här är endast för enkelhets skull.

inde agerar ansvarsfullt gentemot sina aktieägare, affärspartners, anställda, samhället och miljön i alla sina affärsområden, regioner och platser över hela världen. Företaget är engagerat i utvecklingen av teknik och produkter som förenar målen om kundvärde och hållbar utveckling.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 okt. 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb