Hoppa till innehåll
Linde Gas AB logotyp

Redovisningsekonom anläggningsregister till Linde

Ansök nu
På Linde är varje dag en möjlighet - en möjlighet att lära sig, att växa, att dela framgång och att bidra till ett av världens ledande industrigas- och verkstadsföretag!

Om rollen
I rollen som redovisningsekonom med inriktning anläggning kommer du att säkerställa att anläggningsregistret uppfyller företagets policy, riktlinjer och gällande redovisningsprinciper och vara kontaktperson för frågor inom ditt område.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • aktivering, avskrivningar och utrangeringar av anläggningstillgångar
  • utföra kontoavstämningar och analyser
  • säkerställa att CAPEX projekt stängs och aktiveras i tid
  • månads- och årsbokslut
  • SOX compliance
  • effektivisera processen för CAPEX
Redovisningsteamet består av 10 personer och du rapporterar till Senior Director Finance & Control. Tjänsten är placerad i Solna med möjlighet att arbeta på distans del av tiden.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är redovisningsekonom med erfarenhet från anläggningsredovisning. Vi ser att du har erfarenhet från kvalificerad redovisning i större bolag med komplexa flöden och att du har ett intresse för system och vill driva utvecklingen framåt. Flytande engelska och goda kunskaper i svenska är ett krav i tjänsten. Det är ett plus om du har kunskaper inom SAP eller erfarenhet från producerande bolag.

Som person är du noggrann och har förmågan att effektivt planera, prioritera och koordinera. Du har en positiv inställning till utmaningar och trivs i en föränderlig miljö. Du är en teamplayer och trivs i en roll med många kontaktytor.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Linde med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Linde är ett ledande globalt industrigas- och ingenjörsföretag, verksamt i mer än 100 länder över hela världen. Vårt uppdrag att göra vår värld mer produktiv varje dag genom att tillhandahålla högkvalitativa lösningar, teknologier och tjänster som gör våra kunder mer framgångsrika och hjälper till att upprätthålla och skydda vår planet. Företaget betjänar en mängd olika slutmarknader inklusive kemikalier & energi, mat & dryck, elektronik, hälsovård, tillverkning, metaller och gruvdrift.

Lindes industrigaser används i otaliga applikationer, från livräddande syre för sjukhus till högrenhets- och specialgaser för elektroniktillverkning, väte för rena bränslen och mycket mer. Linde levererar också toppmoderna gasbehandlingslösningar för att stödja kundexpansion, effektivitetsförbättringar och utsläppsminskningar.

För mer information besök www.linde.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare