Mekanikkonstruktör till Ingenjörshus

Mekanikkonstruktör till Ingenjörshus

Ett av Sveriges ledande ingenjörsbolag söker nu en mekanikkonstruktör med stort intresse för teknik. Rollen passar dig som gillar att arbeta hands-on och vara med i hela processen. Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:
I rollen som mekanikkonstruktör kommer du ingå i en projektgrupp bestående av 15 personer och arbeta med olika projekt inhouse. I rollen kommer du arbeta självständigt i olika projekt där du kommer arbeta självständigt och ha ansvar över hela processen. Du kommer arbeta med alla delar av utvecklingsprocessen från att få in förfrågan från kund till att rita och konstruera i 3D CAD och sedan montera produkten i verkstaden. Det är ofta kortare projekt där du kommer arbeta självständigt men man sitter i grupp och resten av teamet finns alltid där för att stötta och bolla idéer. Det är stor frihet under eget ansvar och en roll där du kan utvecklas mycket.

ARBETSUPPGIFTER:
 • Arbeta med alla delar i utvecklingsprocessen
 • Rita och konstruera i 3D CAD
 • Montering i verkstaden
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en relevant utbildning inom området
 • Har kunskap i 3D CAD
 • Har kunskap från produktionssidan, antingen från arbetslivet eller hobbyprojekt
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du har körkort klass B då resor förekommer i arbetet.

Stor vikt kommer läggas vid din personlighet där det är viktigt att du har en god social förmåga eftersom du kommer ha mycket kundkontakt. Du gillar att lösa problem och är kreativ.

OM KUNDFÖRETAGET:
Företaget är ett av Sveriges ledande ingenjörsbolag som skapar förutsättningar för att samhället ska kunna utvecklas i jämn takt med digitaliseringen. Med allt högre efterfrågan på teknisk kunskap kan de erbjuda deras kunder unika lösningar inom produktionsutveckling, produkteffektivisering och innovation. Dessa områden utgör kärnan i verksamheten.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?