Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Juriststudent eller ekonomistudent till spännande extrajobb

Ansök nu
Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en jurist- eller ekonomistudent som vill ha ett självständigt, varierande och flexibelt extraarbete vid sidan om sina studier, ca 1 dag/vecka. Du kommer att tillhöra Legal-teamet och stöttar med administrativa arbetsuppgifter med inslag av bolagsrättsliga moment. Dina arbetsuppgifter varierar under året men kan innefatta exempelvis;
  • Hantering av årsredovisningar och stötta bolag/styrelser med upprättande av protokoll
  • Hjälpa till med ändringsanmälningar vid styrelseförändringar samt kontakt med Bolagsverket
  • Enklare administrativa uppgifter såsom arkivering, kopiering, och sortering
Det finns även stora möjligheter att växa med uppgiften över tid och ta sig an andra arbetsuppgifter utefter kunskap, intresse och förmåga.

Vem är du?
Vi söker dig som är i början av din jurist- eller ekonomiutbildning och som söker ett meriterande extrajobb under resten av dina studier. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi söker dig som är driven, engagerad och med ett öga för detaljer. Du är nyfiken, prestigelös och vågar fråga när det behövs. Vidare har du en god samarbets- och kommunikationsförmåga där du självständigt driver dina arbetsuppgifter framåt med ett stort ansvarstagande. Du behärskar både det svenska och engelska språket mycket väl i tal och skrift.

Du erbjuds
Du erbjuds det perfekta extrajobbet vid sidan av dina studier där du kommer att arbeta i en dynamisk miljö i trevliga lokaler i Solna. Du arbetar 1dag/vecka och under våren/sommaren har du möjlighet att arbeta upp till 100%. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som förväntas fortlöpa tillsvidare. Du kommer bli anställd av Jurek men arbeta hos vår kund.

Om Jurek rekrytering och bemanning
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Alla aktuella tjänster/uppdrag - följ oss gärna på vår hemsida www.jurek.se och på LinkedIn.
För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se

Sökord: Juriststudent, Juridik, Student, Extraarbete, Extrajobb, Juridiska arbetsuppgifter, Studentjobb, ekonomistudent, ekonomi, bolagsstämma, årsredovisning, styrelse
Mer info
Kontaktperson
Felicia Pettersson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare