Junior redovisningsekonom till kund i Solna

Junior redovisningsekonom till kund i Solna

Arbetsuppgifter

Till vår kund i Solna söker vi nu en junior redovisningsekonom. Du kommer bli en viktig del i ekonomiteamet där du tillsammans med de andra redovisningsekonomerna kommer ansvara för alltifrån den löpande redovisningen, reskontraflöden till bokslutsarbete. Företaget står inför många spännande projekt framöver och det kommer finnas möjlighet att bli involverad och bidra inom dessa, utöver det löpande arbetet inom redovisningen. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  • Registrering av fakturor
  • Kundfakturering
  • Kontoavstämning
  • Ordermatchning
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Delaktig i månadsbokslut
  • Ad hoc uppgifter
Vem är du?

Du är en utåtriktad och engagerad person med driv som är van att arbeta både självständigt och i team. Du är lösningsorienterad och prestigelös som person och bidrar gärna med idéer. Du uppskattar en snabbrörlig företagskultur och har lätt för att bygga relationer och se möjligheter. Du har en relevant eftergymnasial utbildning och några års arbetslivserfarenhet från liknande roll som junior redovisningsekonom eller ekonomiassistent. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift. Vår kund är ett internationellt bolag verksamt inom sportartiklar och om du har ett sportintresse kommer du att passa bra in i teamet.

Vi erbjuder

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av oss på Jurek Rekrytering & Bemanning men du kommer vara placerad på kundens kontor i Solna, nära Mall of Scandinavia, och bli en del i en inkluderande och familjär företagskultur där det är lätt att trivas. Uppdraget förväntas starta i mars och löper till slutet av oktober. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration
Mer info
Kontaktperson Sara Winberg
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Sara Winberg
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.