Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Controller, Solna / Hybrid

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som Controller kommer du att få ett stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas. Rollen innebär också många kontaktytor där du stöttar verksamhetschefer inom koncernen.
Några exempel på arbetsuppgifter
 • Stödja verksamhetschefer i deras behov av controllerstöd för planering, uppföljning och ekonomisk kontroll
 • Rapportera ekonomiskt utfall mot budget och prognos samt agera bollplank för verksamhetschefer i frågor kring rapportering.
 • Delta aktivt i verksamhetsplans-, budget/prognosprocesser.
 • Delaktig i månadsbokslut, säkerställa och verifiera det ekonomiska utfallet.
 • Supportera vid framtagande av business case och underlag för investeringsbeslut
Vem är du?

Vi söker dig som är en lagspelare men som också trivs med att ha ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du har tidigare erfarenhet inom redovisning och controlling och är van att arbeta mot deadlines. Vidare är du en problemlösare som inte räds att ta kontakt och ställa frågor. Du har en högskoleexamen inom ekonomi och goda kunskaper i svenska och engelska. Har du även kunskap inom något av de andra nordiska språken ser vi det som meriterande. Du är trygg användare av Excel och kanske har du kunskap inom eller ett intresse att lära dig mer om BI och rapporteringsverktyg.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en internationell miljö med ständigt nya utmaningar och snabba beslut. Vi erbjuder möjligheter att utveckla kreativa lösningar under eget ansvar och arbeta i en prestigelös grupp där vi gemensamt hjälps åt att nå våra mål. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och vi erbjuder trygga anställningsvillkor och förmåner. Förutom ovan nämnda förmåner erbjuder vi:
 • flexibel hybrid arbetsplats med ett öppet arbetsklimat
 • goda utvecklings- och karriärmöjligheter
 • goda försäkrings- och tjänstepensionsvillkor
 • friskvårdsbidrag & tillgång till kontor Arkens gym och simhall
 • personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNord Plus
 • anställning sker enligt kollektivavtal
I den här processen samarbetar PostNord med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Vi gör vardagen enklare

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på postnord.com
Mer info
Kontaktperson
Matilda Thelin
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare