Business Controller till retailbolag

Business Controller till retailbolag

Arbetsbeskrivning:

Till kunds räkning söker vi en affärsnära Business controller till ett retailbolag. Du kommer jobba nära verksamheten och ha löpande dialog med regionschefer och övriga controllers. Du kommer jobba med löpande vägledning och stöd kring ekonomiskuppföljning samt ansvara för budgetprocessen. Vidare kommer du ansvara för löpande analys på verksamhetens olika regioner samt vara involverad vid bokslut. Du ingår i ett team av 4 Business controllers och rapporterar till Head of Controll.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:
  • Budget- & prognosarbete
  • Månadsrapportering
  • Försäljningsanalys
  • Utveckla rapporterings- och budgetverktyg
  • Ad hoc rapportering
Vem är du?

Vi söker dig som har 3-4 års erfarenhet från rollen som Business controller och med fördel har du varit verksam inom retail. Vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat i Cognos och är en van användare av Excel. Som person är en kommunikativ och relationsbyggande kollega som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är strukturerad, affärsmässig och engagerad i det dagliga arbetet. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i mitten av april och som förväntas fortlöpa fram till årsskiftet. Tjänsten är förlagd på kundens kontor i Solna och är baserat på en 40h arbetsvecka. Större delen av arbetet är förlagt på plats på kontoret, men vid enstaka tillfällen går det att jobba på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Kontaktperson Gabriel Spennare
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Gabriel Spennare
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.