Hoppa till innehåll
Indoor Energy AB logotyp

Erfaren ekonom till leverantörsreskontra till Solna

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en ekonom till leverantörsreskontra till Solna

Vilka är vi?

Indoor Energy arbetar med installation, service och underhåll inom fastighetsteknik och fastighetsautomation. Det gör vi med fokus på energieffektivitet för vi vill skapa ett företag som hjälper våra kunder att göra världen lite bättre. För det är så vi ser på det vi gör. Varje dag när vi går hem har vi sparat energi, minskat utsläpp och sparat pengar åt våra kunder.

Hur är det att jobba hos oss?

När vi frågar våra medarbetare hur det är att jobba hos oss får vi ett tydligt svar; Här finns en fantastisk gemenskap och ett högt engagemang, vi jobbar tillsammans som ett lag för att varje dag göra oss själva och varandra lite bättre och ha riktigt kul på vägen!

Är det här du?

Vi är nu på jakt efter ytterligare en kollega till vårt gäng. I rollen som ekonom inom leverantörsreskontra kommer du hos oss bland annat att arbeta med att
  • ankomstregistrera leverantörsfakturor
  • skicka betalningsfiler
  • stämma av relevanta balanskonton
  • vara delaktig i månadsbokslut
  • vara delaktig i effektiviseringsprojekt inom ditt område
  • agera back-up åt kollegor
Vi tror att du har arbetat med leverantörsreskontra i några år, är serviceinriktad och självgående. För att lyckas i den här rollen krävs struktur och noggrannhet. Därtill behöver du ha ett inre driv att löpande arbeta mot uppsatta mål, likväl att tillsammans med teamet fortsätta utmana och utveckla våra arbetssätt och processer för att vi ska säkerställa en god kvalitet i vårt arbete i organisationen, både där vi står idag och under vår fortsatta tillväxtresa.

Tjänsten är på 100% och belägen på plats hos Indoor Energy på Vretenvägen 4, Solna Strand.

Nyfiken?

Skicka din ansökan med bifogat CV till Redovisningschef Caroline Rehnström, caroline.rehnstrom@indoor.se.
Urval och intervjuer av kandidater planeras börja under november månad.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna mig, Caroline Rehnström på tel nr. 070-8107710

Vill du veta mer om Indoor Energy?

Vi på Indoor Energy är 300 medarbetare, på närmare 12 orter i landet och vi verkar i hela Mälardalen, Göteborgsregionen och Norrland. Tillsammans arbetar vi för att minska fastigheters klimatpåverkan genom att ta ett helhetsgrepp kring ventilation, kyla, värme och fastighetsautomation.

Läs mer på indoor.se
Indoor Energy AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi bygger långsiktiga relationer med våra kandidater och du som kandidat är mycket värdefull för oss. Som en del av vårt nätverk erbjuder vi dig tillgång till våra kontakter och kunder, samt stöttar dig till rätt karriärval. Du väljer själv om du önskar att vi aktivt letar efter tjänster som matchar din profil eller om du endast vill ta del av våra lediga tjänster. Vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig som är egenföretagare och vill åta dig interimsuppdrag. Professionell kommunikation och diskretion är honnörsord för oss!"
https://indoor.se/