.NET utvecklare till if Skadeförsäkring, Stockholm

.NET utvecklare till if Skadeförsäkring, Stockholm

Bli fullstackutvecklare hos if Skadeförsäkring och utveckla livsviktiga system med .Net core och annan modern teknik!

Välkommen till If skadeförsäkrings tech-hub som .NET fullstack utvecklare! Här bryter vi ny mark genom att använda de senaste teknikerna och förflytta all utveckling till molnet. Vi ser fram emot att inkludera dig i vår prestigelösa och tillmötesgående organisation som just nu rustar upp och rustar om för att fortsätta vara i teknisk framkant.

Vi erbjuder dig

Fördelarna med att jobba hos oss är många. Inte bara får du rabatt på alla våra privata skadeförsäkringar utan du får även en engagerad och transparent chef som ser fram emot att träffa dig! Utöver det erbjuder vi:
  • If-tech dagar 1 gång i månaden med inspirationsföreläsningar om det senaste inom Tech
  • Modern teknikstack som du har möjlighet att påverka
  • Möjlighet att växa, utvecklas och göra karriär internt hos oss
  • Delaktighet i en organisation som är värderingsstyrd och fokuserar på människor framför siffror
Det här gör du hos oss

Som .NET fullstackutvecklare hos oss får du vara med på vår resa då vi inför ny teknik och modern arkitektur med fokus på mikrotjänster och Domändriven design. Det innebär att du får spendera dina dagar med att:
  • Utveckla system för riskbedömning i bl.a. .Net core och Azure
  • Hitta och skapa lösningar genom laborering med andra utvecklare och arkitekter
  • Nyutveckling för hela flödet från front- till backend såväl som DevOps
Ditt team och arbetsplats

De senaste åren har vår Tech-organisation vuxit och idag består vi av nästan 1000 personer. I denna roll blir du en del av Risk System som är ett av våra viktigaste områden. Här hittar du tio utvecklare, fyra arkitekter, tre inom QA och en testare. Vi är ett tätt team som gärna par- eller mobprogrammerar, gillar feedback och lever efter "you build it, you own it".

Vi är en hybrid arbetsplats vilket gör att du är varmt välkommen att arbeta från vårt nyrenoverade kontor i Solna med lunchmatsal och gym men även har goda möjligheter och förutsättningar att jobba hemifrån.

Mer om dig

Vår önskan är att du har jobbat i några år med utveckling i Microsoftstacken och är bevandrad inom komplexa IT miljöer med bland annat mikrotjänster och domändriven design. Därtill har du erfarenhet av att arbeta med API: er och molnet.

Som person kan du övervinna hinder genom att möta dem med optimism och veta när det är läge att anpassa tillvägagångssätt. Du stävar alltid efter att nå uppsatta mål genom att ta ansvar, initiativ och samarbeta med andra för att slutföra uppgifter i tid och med kvalité.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

If är det ledande sakförsäkringsbolaget i Norden med 3,9 miljoner kunder. Vi ägs av den finländska börsnoterade Sampokoncernen och har verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Vår uppgift är att ge skydd mot oväntade ekonomiska förluster, och bistå med rådgivning för att minska risken att något ska hända. Om olyckan är framme, lovar vi snabb och professionell skadehantering. Det ger ökad trygghet för den enskilde individen, företaget och samhället i stort.