Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi söker en passionerad och mångsidig Motion Graphic Designer som är en stjärna på att skapa rörligt innehåll med fingertoppskänsla för de senaste trenderna inom sociala medier och design. Är du redo att ta steget in i en dynamisk roll där du kan kombinera din kreativitet med tekniskt rörligt kunnande? Har du dessutom ett intresse för hälsa och träning? Då kan detta vara ditt drömjobb!

Din roll

Som Motion Graphic Designer har du en viktig roll i bolaget där du tillsammans med ditt team driver den kreativa designutvecklingen i Norden för våra varumärken - primärt Gymgrossisten, Star Nutrition, Proteinfabrikken samt Bodystore.

För att passa i rollen har du ett genuint intresse för design på digitala plattformar och rörligt innehåll i sociala medier. Du motiveras av att skapa engagerande och relevant innehåll för våra konsumenter och för att driva den kreativa utvecklingen av våra varumärken framåt.

I rollen agerar du också som stöd till dina kollegor både i team och tvärfunktionellt. Du är en positiv utmanare som bidrar att vi tillsammans utvecklar vår kommunikation och är uppdaterade på de senaste teknikerna, verktygen och trenderna - främst inom rörligt innehåll och sociala medier.

Du kommer bland annat att ansvara och jobba med följande områden:
 • Producera grafik och rörligt material, huvudsakligen videoproduktion, både på uppdrag och genom egna initiativ till våra digitala kanaler.
 • Skapa engagerande och relevant innehåll skräddarsytt för våra konsumenter.
 • Ansvara tillsammans med teamet att arbeta enligt deadlines i den grafiska produktionen.
Du erbjuds
 • En heltid tillsvidareanställning (provanställning 6 månader) med placering på vårt huvudkontor i Solna Business Park. Start omgående eller enligt ö.k.
 • En modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare.
 • Att bli en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft
 • Ett generöst friskvårdsbidrag och gemensamma gruppträningar
 • Riktigt bra personalrabatter på våra siter gymgrossisten.com och bodystore.com
 • Möjlighet till prisvärd massage under arbetstid
 • Att delta på en mängd sociala aktiviteter anordnat av vår "sociala-grupp" på arbetsplatsen
 • Flexibel workplace 60/40
För att lyckas i rollen är du en självgående lagspelare med tekniskt kunnande och passion för design samt visuell och rörlig kommunikation. Du har en positiv attityd, är flexibel, van att jobba i hög produktionstakt och har en god förmåga att generera designidéer och visuella lösningar baserat på en brief och egna initiativ.

Vi lägger stor vikt vid personlighet, erfarenheter och egenskaper framför utbildning.

Krav:
 • Mycket goda kunskaper inom Adobe Creative Suite (After Effects, Premier Pro, Photoshop, InDesign, Illustrator.)
 • En stjärna på att producera och redigera rörligt innehåll.
 • Relevant utbildning inom grafisk design eller praktisk erfarenhet.
Låter detta intressant?

Du vill vi att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) redan idag! Blir du kallad till intervju kommer du att bli tillfrågad om arbetsprover, vi ser dock gärna att du redan i första ansökan bifogar din portfolio.

Vi genomför löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan. Sista ansökningsdag är 24 september 2023. För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Cecilia Häggblad på e-postadressen cecilia.haggblad@hsng.com

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi personlighetstester i ett tidigt skede. Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen. Vi jobbar även med arbetsprover och referenstagning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Kontaktperson
Mikaela Bengtsson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

For the stronger, healthier and happier version of you! Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsokost på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com, Bodystore.com & Proteinfabrikken.no. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom Fitnessmarket.se.

Stronger, healthier and happier! Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. HSNG ägs av det industriella investmentbolaget Orkla och är ett av tolv fristående portföljbolag.

Liknande jobb