HSNG söker Säljare till Fitness Market

HSNG söker Säljare till Fitness Market

Fitness Market söker just nu en driven Säljare för att jobba med utvecklingen av kundportföljen och accelerera tillväxten hos Fitness Markets inom Sport, Gym, Fitness och Kosttillskottsbranschen. Fitness Market har branschens största sortiment av produkter och varumärken inom kosttillskott och redskap. Vi har även en effektiv logistikapparat och kunder över hela Norden samt befinner oss i en mycket stark tillväxt.

Din roll

Som Säljare på Fitness Market kommer du att leda arbetet med att utveckla din kundportfölj. Detta innefattar både att vårda och utveckla relationen med befintliga kunder men mestadels av din tid lägger du på att identifiera och lägga upp strategier för nykundsbearbetning.

Fitness Market är starkt växande och har idag en bred kundportfölj med allt ifrån Nordiska kedjor till mindre oberoende retailers, enskilda butiker samt gym eller fitnesscenter. Därför ser vi att du bör trivas med att jobba brett med både stora och små kunder och ha lite av ett entreprenöriellt driv.

Du kommer också att vara involverad i att välja ut relevant produktsortiment och varumärken samt att paketera dessa och sälja mot dina kunder. Fitness Market har en B2B e-handelsplatform och du kommer att vara delaktig i arbetet med och förbättra och utveckla denna.

Du kommer att rapportera till Head of Fitness Market som ansvarar för hela Fitness Markets affär.

Du erbjuds
  • En modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare.
  • Att bli en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft
  • Ett generöst friskvårdsbidrag och gemensamma gruppträningar
  • Riktigt bra personalrabatter på våra siter gymgrossisten.com och bodystore.com
  • Möjlighet till prisvärd massage under arbetstid
  • Att delta på en mängd sociala aktiviteter anordnat av vår "sociala-grupp" på arbetsplatsen
  • Tjänsten är ett föräldravikariat med start till sommaren och som sträcker sig ett år fram med möjlighet till förlängning eller tillsvidaretjänst
  • I tjänsten ingår resor från Stockholm och norrut
  • Tjänstebil
Om dig

Du som söker har tidigare erfarenhet av fältförsäljning med ett dokumenterat bra resultat. Tidigare erfarenhet från Kosttillskott/Sportnutritionsbranschen är starkt meriterande. Du är kreativ och nyfiken och vi tror att du har ett starkt personligt intresse för träning och hälsa och relaterade produkter. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer att jobba på Nordisk nivå.

Låter detta intressant?

Du vill vi att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) redan idag! Vi genomför löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan. Sista ansökningsdag är 26 mars . För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef dennis.bruce@fitnessmarket.se

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi personlighetstester i ett tidigt skede. Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen. Vi jobbar även med arbetsprover och referenstagning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Mer om bolaget

For the stronger, healthier and happier version of you! Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsokost på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic. Stronger, healthier and happier! Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. HSNG ägs av det industriella investmentbolaget Orkla och är ett av tolv fristående portföljbolag.
Mer info
Kontaktperson Theresa Berggren
Email Mejla Theresa Berggren
Område Solna
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

For the stronger, healthier and happier version of you! Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsokost på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com, Bodystore.com & Proteinfabrikken.no. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom Fitnessmarket.se.

Stronger, healthier and happier! Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. HSNG ägs av det industriella investmentbolaget Orkla och är ett av tolv fristående portföljbolag.