Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Projektledare till Echandia!

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du Echandias nästa Projektledare och vill vara med och forma framtidens hållbara energilösningar inom den marina industrin? Då har du hittat rätt. Ett bolag i tillväxt där innovation, hållbarhet och teknik kommer prägla din vardag tillsammans med teamet där resan mot en grönare värld bara börjat.

OM TJÄNSTEN:
Som projektledare är ditt arbetsområde mycket brett och det kommer att omfattas av täta dialoger med produktion och försäljning med syfte att tillsammans med den operativa chefen leda dessa under hela projektens livslängd.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat.
 • Skapa, samordna och följ upp projektplaneringen
 • Skapa, samordna och följ upp projektbudgeten
 • Redovisa projektstatus till styrgruppen
 • Samråda med produktion och försäljning inför genomförande av projekt
 • Samråda med inköpssamordnare och operativ chef/ekonomichef i skapandet av inköpsplan
 • Sedvanliga ingenjörsmässiga arbetsuppgifter såsom beräkningar kan förekomma
VI SÖKER DIG SOM HAR:
 • Förmågan att kunna informera, motivera och agera utifrån ett konsultativt arbetssätt samt kunna påverka andra till exempel inför att välja olika handlingsalternativ.
 • God kunskap av att driva och samordna projekt
 • God förmåga att leda och styra projektmedlemmar mot ett gemensamt mål
 • Stora krav på självständighet, problemlösning, nytänkande, samt planera eget arbete till exempel beträffande arbetssätt och metod med utgångspunkt i ofta givna, kommunicerade riktlinjer och beslut.
 • Förmågan att leda planering/utveckling inom projektgruppen.
 • Uppdraget förutsätter förmåga att utreda, analysera, utveckla samt utvärdera olika handlingsalternativ inför ett beslut.
OM KUNDFÖRETAGET:
Echandia står i spetsen för utvecklingen och tillverkningen av högkapacitativa energilagringssystem för fartyg och andra omfattande tillämpningar. Deras passion är att erbjuda pålitliga, hållbara och ekonomiskt livskraftiga lösningar som formar framtiden för elektrifiering inom sjöfartsindustrin. Sedan 2018 har Echandia med framgång drivit denna vision framåt, och deras pålitlighet har redan belönats genom leverans av batterisystem till flera prisbelönta fartygsdesigner.

Just nu expanderar de deras horisonter för att möta den växande efterfrågan, och söker efter energiska individer med en "kan-göra-det" inställning som vill vara med på denna spännande resa.

Välkommen till Echandia, där din passion kan forma morgondagens sjöfart.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Solna, Pampas Marina
 • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?