Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Javautvecklare till Cabonline!

Publiceringsdatum
15 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Cabonline håller just nu på att expandera och söker en Javautvecklare som vill bli en del av denna resa! Du kommer bli del av ett företag med högt i tak som värdesätter balans i livet samt få en betydande roll i ett team med stort ansvar. Har du ett par års erfarenhet av Java och letar efter en ny utmaning kan detta vara rollen för dig! Sök idag då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN:
Vi söker en driven och självgående mjukvaruutvecklare som brinner för teknik och lösningar inom transportsektorn, specifikt för in-car-teknologi inom taxibranschen. I denna roll kommer du att arbeta med en rad olika projekt där din förmåga att hantera mångfaldiga arbetsuppgifter samtidigt är avgörande. Du kommer att vara en nyckelspelare i att utveckla, implementera och underhålla teknologiska lösningar, allt från taxametrar till betalterminaler och integrerade system i fordon.

Arbetsuppgifter:
 • Utveckling och underhåll av både frontend och backendsystem relaterade till in-car-teknologi.
 • Bli en expert på Cabonlines taxameter och dess användning i praktiken.
 • Fortlöpande lära dig om nya tekniker och lösningar kring in-car-teknologi
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har relevant utbildning inom data/IT
 • Har 2-3 års arbetslivserfarenhet inom Javautveckling
 • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Erfarenhet av C++, Nomad, Consul.
 • Kunskap i ModelViewPresenter-koncept.
Utöver det kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har förmågan att arbeta självständigt, prioritera arbetsuppgifter och effektivt hantera tiden. Vi letar efter någon med ett starkt intresse och förståelse för olika integrationslösningar. Dessutom är det viktigt att du kan effektivt söka information och hitta kreativa lösningar på komplexa problem.

OM KUNDFÖRETAGET:
Cabonline underlättar människors vardag genom att erbjuda bilburna transporttjänster som är pålitliga och tillgängliga. Med hjälp av digitala lösningar, kundfokuserad service och tillgänglighet erbjuder vi resurseffektiva transporter.

I nära samarbete med deras anslutna åkerier matchar de resenärerna med rätt bilar och förare under deras starka varumärken. Det kräver goda relationer med både kunden och åkaren och ett väl fungerande teknikstöd.

Cabonline har 2 600 åkerier med tillsammans 4 600 bilar anslutna. De har stark närvaro på mer än 60 lokala marknader i Sverige, Norge, Finland och Danmark samt ett stort antal varumärken.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 april 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?