Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Embeddedutvecklare till Echandia!

Ansök nu
Är du Echandias nästa Embeddedutvecklare och vill vara med och forma framtidens hållbara energilösningar inom den marina industrin? Då har du hittat rätt. Ett bolag i tillväxt där innovation, hållbarhet och teknik kommer prägla din vardag tillsammans med teamet där resan mot en grönare värld bara börjat.

OM TJÄNSTEN:
Som medarbetare i Echandias team spelar du en central roll i utvecklingen och implementeringen. Ditt arbete kommer att säkerställa hög tillgänglighet och prestanda för deras storskaliga energilagringssystem inom sjöfartsindustrin. I nära samarbete med tvärfunktionella ingenjörsteam, inklusive forsknings-, elektro- och mekanikingenjörer, kommer du att designa och utveckla anpassade mjukvarulösningar för att möta branschen unika krav.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att innefatta att utveckla och lösa mjukvaruproblem, genomföra systemintegreringstester och följa säkerhets- och reglerstandarder. Du kommer att ta ansvar för både högnivåkodning, särskilt med .NET, och inbäddad C-utveckling för hårdvaran. Du kommer att vara en betydande del av ett nära samarbetande team och ha stor påverkan på val av mjukvarustruktur samt hårdvarukomponenter. Den här rollen kräver en hög grad av självständighet och ger dig möjlighet att vara med genom hela processen, från idé till implementering.

Echandia erbjuder en engagerande arbetsmiljö där personlig och professionell utveckling värderas högt. Möjligheten till hybridarbete är en del av erbjudandet, men det mesta av arbetet involverar hårdvarunära utveckling på plats. Gå med i deras passionerade team på Echandia och bli en del av en dedikerad grupp som strävar efter att förändra sjöfartsindustrin genom elektrifiering av fartyg - en resa du inte vill missa.

Dina ansvarsområden innefattar,
 • Utformning, utveckling och testning av mjukvarulösningar för kraftfulla energilagringssystem
 • Samarbeta med tvärfunktionella team för att definiera mjukvarukrav och specifikationer
 • Lösa mjukvaruproblem i inbäddade system genom felsökning och utveckling
 • Delta i kodgranskningar för att säkerställa högkvalitativ mjukvaruutveckling
 • Dokumentera mjukvarudesign, testplaner och användarmanualer för framtida användning
 • Hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknologierna inom inbäddad mjukvaruutveckling
 • Analysera systemkrav och ge tekniska rekommendationer för mjukvaruoptimering och förbättringar
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har relevant teknisk eftergymnasial utbildning
 • Har påvisad erfarenhet inom embedded-utveckling
 • Har erfarenhet av programmering i C och .NET
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga i en tvärfunktionell miljö, för att kunna utveckla och integrera mjukvarulösningar. Du besitter utmärkt problemlösningsförmåga och har en god förmåga att analysera komplexa tekniska frågor relaterade till inbäddad utveckling.

OM KUNDFÖRETAGET:
Echandia står i spetsen för utvecklingen och tillverkningen av högkapacitativa energilagringssystem för fartyg och andra omfattande tillämpningar. Deras passion är att erbjuda pålitliga, hållbara och ekonomiskt livskraftiga lösningar som formar framtiden för elektrifiering inom sjöfartsindustrin. Sedan 2018 har Echandia med framgång drivit denna vision framåt, och deras pålitlighet har redan belönats genom leverans av batterisystem till flera prisbelönta fartygsdesigner.

Just nu expanderar de deras horisonter för att möta den växande efterfrågan, och söker efter energiska individer med en "kan-göra-det" inställning som vill vara med på denna spännande resa.

Välkommen till Echandia, där din passion kan forma morgondagens sjöfart.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Solna, Pampas Marina
 • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare