Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Embedded Engineer till Medtech-bolag

Ansök nu
För kunds räkning söker vi nu en Embedded Engineer som vill arbeta med spännande medicinteknisk utveckling på ett bolag som hjälper till att rädda liv och säkerställa utmärkt vård. Du kommer arbeta med utveckling av det grafiska användargränssnittet till ett flertal av bolagets produkter som gör verklig skillnad i människors liv. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:
I rollen som Embedded Engineer kommer du ingå i ett multidiciplinärt team som är del av bolagets R&D-organisation. Teamet arbetar agilt och ansvarar för connectivitetslösningar på produkter inom anestesi och ventilation, samt nya kliniska applikationer. Du kommer arbeta tvärfunktionellt med kollegor från andra team inom bolaget och arbeta med både nyutveckling och underhåll av produkter. Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta med utveckling av användargränssnittet till ett flertal produkter genom att använda det grafiska användargränssnittet (GUI/frontend) och C++, QT/QML. Du kommer även följa standarden för utveckling av mjukvara för medicintekniska produkter IEC62304 och cybersecurity IEC81001-5-1. Tjänsten är placerad i Solna men det finns möjlighet att arbeta hemifrån 1-2 dagar i veckan.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskoleingenjör-/civilingenjörsexamen inom elektronik, datavetenskap, teknisk fysik, mekatronik eller annan likvärdig
 • Har goda kunskaper i C++
 • Har erfarenhet av Git och Linux som utvecklingsmiljö
 • Har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
Det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av:
 • QT/QML
 • Inbyggda realtidssystem
 • Automatiserade testramverk och Python
 • Cybersäker utvecklingsmetodik
OM KUNDFÖRETAGET:
Bolagets verksamhet omfattar mer än 40 länder med över 10 000 anställda - var och en med en fast övertygelse om att rädda liv är det bästa jobbet i världen. De har tillsammans med vårdgivare tagit på sig uppdraget att försöka förbättra patienters liv runt om i världen. Deras erbjudande inkliderar produkter och lösningar för intensivvård, kardiovaskulära ingrepp, operationssalar, steril upparbetning och life science.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare