Hoppa till innehåll

Cloud Application Engineer till Echandia!

Är du Echandias nästa Cloud Application Engineer och vill vara med och forma framtidens hållbara energilösningar inom den marina industrin? Då har du hittat rätt. Ett bolag i tillväxt där innovation, hållbarhet och teknik kommer prägla din vardag tillsammans med teamet där resan mot en grönare värld bara börjat.

Om tjänsten:
Echandia söker en talangfull Cloud Application Engineer att ansluta sig till deras dynamiska team. Som en nyckelperson i deras teknikavdelning kommer du att spela en avgörande roll i utvecklingen och underhållet av molnbaserade applikationer som driver deras innovativa marina lösningar. I den här rollen kommer du att arbeta nära andra team i bolaget för att designa, implementera och optimera skalbara molnapplikationer. Du kommer att ansvara för att säkerställa tillförlitligheten, säkerheten och prestandan hos deras molninfrastruktur samtidigt som du samarbetar med intressenter för att definiera krav och leverera högkvalitativa lösningar.

Som en del av Echandias organisation kommer du att ha gott om möjligheter att utveckla dina färdigheter och växa professionellt. De erbjuder en stöttande och inkluderande arbetsmiljö där kreativitet och innovation uppmuntras. Den här rollen presenterar unika utmaningar och möjligheten att göra en betydande påverkan på framtidens hållbara sjötransport.

Dina primära ansvarsområden kommer att vara,
 • Implementera skalbara och säkra arkitekturmönster för molnbaserade applikationer.
 • Optimera applikationsprestanda och felsöka eventuella problem som uppstår i molnmiljön.
 • Dokumentera tekniska lösningar och erbjuda utbildning och stöd till andra teammedlemmar vid behov.
 • Bearbeta batterimätningar.
 • Utveckla pålitliga molnscheman och lagring för mottagen batteridata.
 • Utveckla en plattform för visualisering av kunddata.
 • Utveckla algoritmer för avvikelsedetektering och prediktivt underhåll av kundsystem.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har relevant teknisk eftergymnasial utbildning
 • Har erfarenhet av att designa, utveckla och implementera molnbaserade applikationer
 • Har förståelse för programmeringsspråk som C#, Python eller Node.js för att bygga skalbara och pålitliga molnlösningar.
 • Har god förståelse för mikrotjänstarkitektur och containeriseringsteknologier som Docker och Kubernetes.
Vi letar efter en kandidat med en stark förmåga att lösa komplexa problem i distribuerade molnmiljöer och som kan felsöka med skicklighet. Samtidigt är det viktigt med utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmågan att samarbeta effektivt med tväravdelningsteam för att säkerställa leveransen av högkvalitativa molnlösningar.

Om kundföretaget:
Echandia står i spetsen för utvecklingen och tillverkningen av högkapacitativa energilagringssystem för fartyg och andra omfattande tillämpningar. Deras passion är att erbjuda pålitliga, hållbara och ekonomiskt livskraftiga lösningar som formar framtiden för elektrifiering inom sjöfartsindustrin. Sedan 2018 har Echandia med framgång drivit denna vision framåt, och deras pålitlighet har redan belönats genom leverans av batterisystem till flera prisbelönta fartygsdesigner.

Just nu expanderar de deras horisonter för att möta den växande efterfrågan, och söker efter energiska individer med en "kan-göra-det" inställning som vill vara med på denna spännande resa.

Välkommen till Echandia, där din passion kan forma morgondagens sjöfart.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Solna, Pampas Marina
 • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
25 dec. 2023 (27 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb