Digital Marketing Manager - Projektansvarig

Digital Marketing Manager - Projektansvarig

Digital Marketing Manager - Projektansvarig

Eniro fortsätter att växa och kommer nu erbjuda en ny roll som Projektansvarig för vårt duktiga Customer Success team och vår erfarna KAM avdelning!

Eniro är en av Sveriges största digitala marknadsföringsbyrån som hjälper små och medelstora företag över hela landet att synas digitalt och nå fler kunder.

Låter det intressant?

Vi behöver nu din hjälp för att nå ett ännu bättre resultat i framtiden, du har möjlighet att forma mycket av rollen själv utifrån de arbetsuppgifter som ingår i den aktuella tjänsten.

Vi söker dig som kommer att vara den naturliga länken mellan Eniros KAM avdelning och Customer Success som producerar hemsidor, sköter sök och sociala kampanjer och utför SEO arbete på våra kunder. Du kommer att stötta säljaren i sitt arbete med projektstyrning av större kunder och se till att kunderna kontinuerligt får den service och uppföljning de behöver.

Om den aktuella rollen

Som Digital Marketing Manager med projektansvar på Eniro är din viktigaste uppgift att stötta vårt team av Key Account Managers och se till att kunderna får service och kontinuerlig uppföljning under året.

Du kommer att vara den naturliga länken mellan KAM och Customer Success och säkerställa bra kommunikation mellan de olika avdelningarna.

KVALIFIKATIONER
  • Du har goda kunskaper om digital marknadsföring så som annonser, SEO, Display
  • Du är genuint intresserad av digital marknadsföring
  • Du har säljbakgrund eller erfarenhet som projektledare
  • Du får gärna ha erfarenhet som Google Ads manager
  • Erfarenhet av att bygga upp en bra kommunikation och samverkan mellan olika team
Om teamet

I den här rollen kommer du arbeta i vårt Customer Success team på 21 personer fördelat på våra kontor i Stockholm, Växjö och Malmö. Denna roll kommer att vara baserad på kontoret i Solna, Stockholm.

Vad vi på Eniro erbjuder dig

En trygg heltidsanställning som Digital Marketing manager med projektansvar och konkurrenskraftig lön

Utvecklingsmöjligheter med stöttning från din arbetsgivare

Kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag, extra lediga dagar under året som Eniro erbjuder alla anställda

En arbetsgivare som går stark framåt som både kan och vill satsa för fortsatt stark tillväxt

Det viktigaste för oss är att du ska trivas på Eniro!

Kulturen på Eniro är informell och det är viktigt för oss att ha kul på jobbet samtidigt som vi genomför vårt dagliga arbete. Vi har påhittiga och duktiga kollegor som värdesätter trivsel och det är precis för dig som söker en viktig faktor.

Ta chansen och häng med på Eniros fortsatta tillväxtresa, vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Sofia Eriksson, Chef Customer Success på sofia.eriksson@eniro.com.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning, Key Account Manager, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eniro.se
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som varumärke är Eniro välkänt, men vi vill mer än så. Vi vill uppfattas som specialister på lokalt sök, oavsett vilken kanal man väljer och i alla de länder där vi verkar. Därför har vi som vision att bli Symbolen för lokala upptäckter. VI SÖKER MEDARBETARE SOM VILL VARA MED ATT UPPFYLLA VÅR VISION För att vår vision ska bli verklighet behöver hela vår verksamhet, och alla vi som arbetar i företaget, dela den samt vår ambition att utvecklas. För att uppnå våra mål, stärka vårt erbjudande och därmed vår position på marknaden är det viktigt för oss att hitta rätt person till rätt plats.