Hoppa till innehåll

Customer Service Agent

Brinner du för att ge kunden den bästa tänkbara servicen? Nu söker vi en Customer Service Agent till Dun & Bradstreet!

Om rollen
Som Customer Service Agent har du ett brinnande intresse för kundservice. Det är du som, tillsammans med dina kollegor i teamet, ser till att kunden får ett professionellt och trevligt bemötande både på telefon, via mejl och chatt. Du hjälper kunden att hitta rätt och lösa problem i ärenden som rör kredit- och urvalstjänster. Customer Service är företagets hjärta och du är kundens röst in i organisationen så väl som företagets ansikte ut mot kunden.

Din bakgrund
Vi söker dig som är van att arbeta med telefon som ditt primära arbetsverktyg och har god systemvana. Det är meriterande om du tidigare arbetat med kundservice med inriktning mot finans. Du är serviceorienterad, har hög arbetsmoral och är intresserad av nya utmaningar. Du är en problemlösare, vågar tänka nytt och trivs i en miljö med högt tempo och varierande vardag. Vidare trivs du att arbeta i team såväl som självständigt. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. 

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstid 6 månader med goda möjligheter till fast anställning hos Dun & Bradstreet
Tillträde: Omgående

Vill du veta mer?
Detta är ett konsultuppdrag på heltid i sex månader med mycket goda chanser till överrekrytering till Dun & Bradstreet. Start så snart som möjligt men det viktigaste är att hitta rätt person. Du blir anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Dun & Bradstreet på deras kontor i Solna. 

I konsultvärlden så går det oftast fort så vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mejl med hänsyn till GDPR.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Josefine Blomkvist på josefine.blomkvist@onepartnergroup.se eller Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se

När du blir en av oss
Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Dun & Bradstreet logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
https://www.dnb.com/sv-se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Växjö
Transport & Logistik
Företagslogga
Jönköping stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Kristinehamn
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb

Järfälla
HR & Personal
Företagslogga
Järfälla
HR & Personal
Företagslogga
Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga