Hoppa till innehåll
Cygate AB logotyp

VMware Technician Expert

Ansök nu

Jag heter Rickard Birelius och jag leder en grupp specialister inom bland annat datacenter, server & lagring, samt avancerad klienthantering. Just nu letar vi efter dig som har god erfarenhet av att utforma, implementera och felsöka moderna hybrida server- och lagringslösningar

Din nästa utmaning?

Som Vmware Specialist hos oss har du en viktig roll att vägleda våra kunder, hela vägen från att du föreslår lämpliga lösningar, till installation, patching och förvaltning. Då våra leveranser till kund ofta spänner över flera teknikområden, kommer du att arbeta tillsammans med kollegor som är specialiserade inom andra områden. Det tillsammans med vårt stora fokus på kontinuerlig kompetensutveckling gör att du kommer kunna ta stora steg i din personliga vidareutveckling.

I rollen som Vmware Specialist jobbar du med flera olika serverlösningar och virtualisering (windows, Linux, VMware), samt lösningar inom lagring och HCI. Vi jobbar med moderna tekniker, där ditt fokus kommer ligga på vCloud, Tanzu och NSX-t.

Vem är du?
Som person uppvisar du ett genuint intresse för att arbeta med våra kunder och hjälpa dem med deras utmaningar inom området. Vi tror att du söker dig till oss för att du vill känna tillhörighet i ett team, och du är lyhörd, öppen för att ta emot feedback och dela med dig av kunskap.

Dina erfarenheter:

  • Stor erfarenhet av att arbeta med olika serverlösningar och virtualisering (ex. Windows, Linux och VMware)
  • God erfarenhet av att ha arbetat med olika lagringslösningar (ex. HP, Pure Storage)
  • Erfarenhet av HCI-lösningar (ex. Nutanix, Simplivity, VMware vSAN)
  • Förståelse och viss erfarenhet av Container-lösningar (Ex. Dockers, Kubernetes)

Home of Experts
Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt.

Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

Intresserad?
Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är flexibelt. Om du har några frågor så får du gärna kontakta mig Rickard Birelius på rickard.birelius@cygate.se.

Bakgrundskontroller är en del av vår rekryteringsprocess.

Välkommen till Telia Cygate - Home of your next big opportunity!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare