Hoppa till innehåll
Cygate AB logotyp

Senior Nätverkskonsult

Ansök nu

Har du erfarenhet av komplexa nätverkslösningar och vill jobba nära kund? Inspireras du av att få jobba med stora och spännande nätverk där ditt jobb gör skillnad? Mitt namn är Solveig Jagelid och jag ansvarar för vårt konsulteam Hybrid IT & Networking i region Öst. Vi växer och söker fler kollegor till vårt team som vill vara med på en resa tillsammans med våra kunder mot en digital infrastruktur!

Din nästa möjlighet?

Som Nätverkskonsult får du arbeta högt som lågt med planering och design av olika nätverks- och säkerhetslösningar till installation, konfiguration och felsökning i våra riktigt stora kunders IT-miljöer. Våra kund- och leveransprojekt spänner ofta över flera tjänsteområden. Det innebär att du kommer få arbeta nära andra specialister inom våra tre fokusområden, nätverk, säkerhet och hybrid IT. Här kan du få djupare insikt och ny inspiration i allt från Cloud, Security och on-prem, och de senaste kombinationerna där emellan. Om du på sikt vill certifiera dig inom fler områden så stödjer vi det och vill att du ska utvecklas.

Vem är du?

Som person motiveras du av att skapa förändring och har en förmåga att engagera kunder såväl som dina kollegor. Du kommer särskilt till din rätt när du får ge utlopp för tankar och idéer där du använder din verksamhetsförståelse för att omsätta krav till genomförbara lösningar. Förutom det får du tillhöra en växande organisation som uppmuntrar dig på din egen utvecklingsresa.

Dina erfarenheter:

  • Några års relevant arbetserfarenhet

  • Erfarenhet inom Cisco

  • Goda kunskaper inom routing och switching

  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Home of Experts

Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt.

Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

Intresserad?


Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är Stockholm.

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Solveig Jagelid på solveig.jagelid@cygate.se, alternativt på LinkedIn. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Bakgrundskontroller ingår i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!

Liknande jobb