Hoppa till innehåll
Cygate AB logotyp

Senior Nätverk/Säkerhetstekniker till Telia Cygate

Ansök nu

Har du goda kunskaper inom nätverks- & brandväggslösningar från Cisco, Fortninet och/eller Aruba? Vill du använda din kompetens för att göra skillnad för framtidens nätverksinfrastruktur?

Jag heter Greg Szuh och jag ansvarar för grupperingen Managed Network. Här har vi samlat tekniska specialister, arkitekter och tjänsteägare för området nätverk och vi är navet av Telia Cygates driftaffär för nätverk. Just nu söker vi en medarbetare inom Nätverk/Säkerhet som har vilja och engagemang att utvecklas tillsammans med oss.


Din nästa utmaning?

Du kommer att arbeta som Nätverkstekniker för en central grupp som jobbar med utgångspunkt från våra central levererade tjänster inom Managed services.

I din roll kommer du arbeta operativt med lösningar i våra centrala datacenter med fokus på normal drift och förvaltning, samt projekt såsom on och offboarding av kunder och tjänster. Arbetsmoment såsom installation, konfiguration, uppsättning och felsökning av olika nätverkslösningar (samt tillhörande säkerhetslösningar) tillhör vardagen.

Du arbetar både på egen hand och i team, och fungerar som en central kontaktpunkt inom nätverksgrupperingen mot andra avdelningar. När vi arbetar med kund spänner leveransen ofta över flera tjänsteområden, såsom säkerhet, Cloud, automation, virtualisering och compute/storage. Om du på sikt vill certifiera dig inom ett eller flera områden så är det något vi stödjer.

Vem är du?

Som person motiveras du av att arbeta nära kunder och kommer särskilt till din rätt när du får utmana med nya tankar och idéer. Du involverar och håller kunder som kollegor informerade genom att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt, och söker aktivt feedback för att förbättra ditt arbete och vår leverans.

Din erfarenhet:

  • Du har troligtvis 5 år eller mer arbetslivserfarenhet inom nätverk/säkerhet.
  • Du innehar troligtvis Cisco-certifiering på Professional-nivå och/eller Fortigate NSE 5, eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Mycket goda kunskaper inom nät- och nätsäkerhets produkter/tjänster inom enterprisemiljöer, såsom routing/switching, trådlösa nät, brandväggar.
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
  • Arbetat enligt ITIL-ramverk

Extra meriterande är om arbetat med något av nedanstående:

  • Automation och scriptning (Anible/Python).
  • Lastbalansering inkl AppFW
  • Cisco ESA/WSA/ISE

Home of Experts
Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt.

Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

Intresserad?
Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är flexibelt. Om du har några frågor så får du gärna kontakta mig Greg Szuh på 072-7266534 eller gergely.szuh@cygate.se eller på Linkedin.

Bakgrundskontroller är en del av vår rekryteringsprocess.

Välkommen till Telia Cygate - Home of your next big opportunity

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 juni 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare