Hoppa till innehåll
Cygate AB logotyp

Senior Hybrid IT Consultant

Ansök nu

Har du erfarenhet av VMware och är redo för en ny utmaning? Jag heter Solveig Jagelid och jag ansvarar för vår konsultgruppering i Region Öst. Nu växer vi och söker en Senior kollega inom Hybrid-IT till vårt team som vill vara med på en tillväxt- och förändringsresa tillsammans med våra kunder mot en digital infrastruktur. Kanske är just du vår nästa kollega?

Din nästa möjlighet?

Som Senior konsult inom Hybrid-IT hjälper du våra kunder med teknikval avseende moderna hybrida server-lösningar. Du kommer tillhöra vårt konsultteam i Stockholm som har kunskaper om hur man på bästa sätt utformar, implementerar och förvaltar flexibla och skalbara lösningar i kundens datacenter. Här djupdyker vi i ämnen som Cloud, automatisering, serverlösningar men också nätdelar som berör DC och arbetar nära våra partners som HPE, Cisco, Microsoft och VMware för att hålla oss uppdaterade kring den senaste tekniken.

Så här kan en vecka se ut för teamet:

 • Felsökning av vCenter Server på grund av högt disknyttjande av loggpartition
 • Uppsättning av Windows 2022 servrar för test och utveckling av ny applikation
 • Workshop tillsammans med VMware gällande design av VMware lösning
 • Installation av VMware lösning
 • Stötta en säljkollega inför dennes kunddialog gällande hybrid serverlösning
 • Hjälpa kund att planera för flytt av serverlösning till Azure
 • Hjälpa kund kring implementation av Intune

Vem är du?

Som person motiveras du av att skapa förändring och har en förmåga att engagera kunder såväl som dina kollegor. Som person är du målfokuserad, driven och strävar efter att göra våra kunder nöjda. Du kommer särskilt till din rätt när du får ge utlopp för tankar och idéer där du använder din verksamhetsförståelse för att omsätta krav till genomförbara lösningar. Vi tror att du som söker dig till oss har ett ”vi”-tänk och vill känna tillhörighet i ett team med bred kompetens där du får möjligheten att utvecklas.

Dina erfarenheter:

 • Flera års relevant arbetserfarenhet
 • Kunskap inom VMware och serverlösningar
 • Kunskap inom Microsoft och Azure
 • Kunskap inom Visibilitet i Datacenter är ett plus
 • MS Klient ses som starkt meriterande
 • Mycket god Svenska och Engelska i tal och skrift

Home of Experts


Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt.

Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

Intresserad?


Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är Stockholm.

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Solveig på solveig.jagelid@cygate.se, alternativt på LinkedIn. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Bakgrundskontroller ingår i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare