Hoppa till innehåll
Cygate AB logotyp

Säkerhetskonsult till Telia Cygate

Ansök nu

Telia Cygate i Region Öst växer och nu söker vi en medarbetare som har vilja och engagemang att utvecklas tillsammans med oss. Våra konsulter och tjänster är mycket efterfrågande, och vi utmärker oss bland annat som Nordens enda platinumpartner på F5. I teamet har vi dessutom kompetens inom Check Point som motsvarar högsta certifieringsnivå (CCSM-E), Cisco-certifierade konsulter på CCIE-nivå, samt certifierade IT-Arkitekter.

Jag heter Solveig Jagelid och leder en gruppering av konsulter inom nätverk och säkerhet på Telia Cygate i Region Öst. Om du har goda kunskaper inom brandväggar och lastbalansering, framförallt av lösningar från Check Point, men även Infoblox, Cisco, Tufin eller F5 så är vi nyfikna på dig.

Din nästa utmaning?

Som Säkerhetskonsult, kommer du att arbeta nära dina kollegor i implementationsprojekt med installation, migrering, konfiguration och felsökning av olika säkerhetslösningar. Vi arbetar med lösningar från Cisco, HPE, Palo Alto, Fortinet, Checkpoint, F5, och Citrix, och hjälper våra kunder med planering, framtidssäkring samt drift och underhåll av deras IT-miljöer. I denna roll kommer ditt primära fokus ligga på Checkpoint brandväggar.

När vi arbetar med kund spänner leveransen ofta över flera tjänsteområden, vilket innebär att du inte enbart kommer arbeta nära ditt eget team, utan även våra andra specialister inom nätverk, säkerhet och Hybrid IT. På så sätt utvecklas du och får bredare kunskaper, som nät- och säkerhetsdrift, Cloud, automation, virtualisering och datacenter. Om du på sikt vill certifiera dig inom ett eller flera områden så är det något vi stödjer och uppmuntrar.

Vem är du?
Som person uppvisar du ett genuint intresse för att arbeta med kunder och hjälpa dem med deras tekniska utmaningar. Vi tror att du söker dig till oss för att du vill känna tillhörighet i ett team, framför att arbeta själv. Du har tidigare erfarenhet av hantering av säkerhetslösningar med fokus på produkter/tekniker från Checkpoint, Infoblox och Tufin.

Dina erfarenheter:

  • Installation, konfiguration och felsökning av säkerhetslösningar från Checkpoint och/eller Cisco, Infoblox, Bluecat, F5 och Tufin
  • DHCP, DNS, TCP/IP, 802.1q (VLAN), routingprotokoll
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Certifieringar ser vi som meriterande

Home of Experts

Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

Intresserad?

Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är: Stockholm med omnejd

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Solveig Jagelid på solveig.jagelid@cygate.se, alternativt LinkedIn. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig.

Bakgrundskontroller ingår i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!

Liknande jobb