Hoppa till innehåll
Cygate AB logotyp

Microsoft Specialist/TAM till Telia Cygate

Ansök nu

Jag heter Carl-Johan de Verdier och jag leder en grupp specialister inom bland annat Datacenter, Cloud, server & lagring, samt avancerad klienthantering. Just nu letar vi efter en Microsoft Specialist/TAM som har god erfarenhet av tekniska kundleveranser inom Microsoft operativsystem och med fokus på utformning, implementation och felsökning av moderna hybrida server- och lagringslösningar.

Din nästa utmaning?

I rollen som Microsoft Specialist/TAM vägleder du kunden och föreslår lämpliga lösningar kring design, implementation och förvaltning inom Microsoft och Azure. Du ansvarar för kundens tekniska leverans och är involverad i olika forum tillsammans med interna och externa stakeholders i leveransen.

När du inte arbetar i kundleveransen är du en del av vårt specialistteam inom Cloud/Hybrid-IT. Vi jobbar med flera skalbara drift- och molntjänster, där ditt fokus ligger på Microsoft operativ och applikationer. Du driver ditt arbete inom Windows/Microsoft med fokus på patchning, förvaltning, felsökning och vidareutveckling, både internt och mot kund.

Exempel på vad du kommer få göra:

  • Ansvara för den tekniska leveransen mot kund med fokus på rådgivning och design inom Microsoft operativsystem
  • Ansvara för konfiguration, patchning och drift av Microsoft server, Azure och applikationer
  • Stötta våra Service Managers, Sälj och kundens interna resurser kring tekniska frågor i leveransen

Vem är du?

Du har har djupa kunskaper inom Windows/Microsoft server och applikationer, och är van att jobba både nära kund och IT. Du har erfarenhet av att arbeta i komplexa kundleveranser där du ger rådgivning och vägledning inom tekniska frågor. Som person motiveras du av att arbeta nära kund och kommer särskilt till din rätt när du får utmana med nya tankar och idéer.

Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav. På grund av de uppdrag där vi hanterar känslig data, behöver våra anställda genomgå särskilda säkerhetsutvärderingar. Dessa kräver ett svenskt medborgarskap.

Dina erfarenheter:

  • Ansvarat för tekniska leveranser till kund med betoning på Microsoft operativsystem och applikationer
  • Bakgrund som Windows-tekniker eller liknande där du arbetat med drift, utveckling och design av Windows server
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • Svenskt medborgarskap

Home of Experts
Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt.

Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

Intresserad?

Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen.

Vi vill informera dig om att intervjuer och urval sker i augusti. Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Carl-Johan de Verdier på CarlJohan.deVerdier@cygate.se eller på Linkedin.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!

Liknande jobb