Hoppa till innehåll
Cygate AB logotyp

IT-Projektledare

Ansök nu

Har du erfarenhet av projektledning och vill jobba nära kund? Inspireras du av att få jobba med flera spännande kunder där ditt jobb gör skillnad? Mitt namn är Jelena Lazarevic och jag ansvarar för Projektledarteamet på Telia Cygate i Region Öst. Nu söker vi fler experter till vårt team som vill vara med på en tillväxt- och förändringsresa tillsammans med våra kunder mot en digital infrastruktur. Kanske är du vår nästa kollega?

Din nästa möjlighet?

Som IT-Projektledare arbetar du nära våra kunder, vår säljorganisation och våra levererande organisationsdelar med att kvalitetssäkra och säkerställa ett strukturerat projektgenomförande. Du är en del i en grupp bestående av Projektledare och du kommer leda projekt av högt tekniskt innehåll. Till din hjälp har du våra IT-infrastrukturspecialister inom nätverk, säkerhet och hybrida IT-lösningar/cloud.

Exempel på det du kommer att göra:

  • Planera, genomföra och styra viktiga kundprojekt enligt plan och budget med ett högt kvalitetstänk
  • Medverka och driva vidareutvecklingen av våra processer för hur vi bedriver projekt
  • Vara rådgivande åt våra säljare i pågående dialoger avseende kommande projekt

Projektledning inom Telia Cygate:

Dina framtida kollegor har gedigen erfarenhet från projektledning samt IPMA- och PMI-certifieringar på olika nivåer. I våra leveransprojekt arbetar vi utifrån en egenutvecklad projekt- och förändringsmetodik som bygger på vår erfarenhet från branschen och erkända standarder för projektledning. Men det är inte heller ovanligt att vi använder oss av våra kunders projektprocesser.

Vem är du?

Att knyta nya kontakter och utveckla ditt professionella nätverk tror vi är naturligt för dig. Med ett öppet förhållningssätt skapar du en god atmosfär i dina projekt tillsammans med din projektgrupp och dina kunder. Du har dessutom förmågan att anpassa din projektledarstil mot rådande omständigheter i dina projekt. Du jobbar strukturerat, proaktivt och prioriterar väl för att hålla projektmål. Du kan leda dig själv och andra att uppnå uppsatta projektmål, där du har ett ”vi”-tänk”, och vill bidra till ett bra samarbetsklimat.

Dina erfarenheter:

  • God erfarenhet av att leda IT-projekt och kan snabbt sätta dig in i nya kundprojekt och förstår helheten och de behov som finns
  • Van att orientera dig inom flera nivåer av en organisation och hantera många kontaktytor
  • God teknisk förståelse av IT-lösningar/system
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba som konsult
  • Det är meriterande om du har certifiering inom projektledning

Home of Experts

Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt.

Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

Låter det intressant och spännande?

Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är: Stockholm

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Jelena Lazarevic på jelena.lazarevic@cygate.se, alternativt LinkedIn. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2023-10-01.

Bakgrundskontroller ingår i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan!


Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!

Liknande jobb