Hoppa till innehåll
Cygate AB logotyp

Bid Manager

Ansök nu

Har du erfarenhet av affärsjuridik och vill arbeta med stora affärer? Motiveras du av att projektleda och kvalitetssäkra vårt arbete där ditt jobb gör skillnad? Vi letar nu efter en Bid Manager till något av Telia Cygates kontor i Sverige. Vi letar efter dig som vill vara med och stärka vårt Sales Excellence team inom affärsutveckling och upphandling. Kanske är du vår nästa kollega?

Din nästa möjlighet?

Som Bid Manager kommer du ansvara för att driva och koordinera anbudsarbetet för att säkerställa att vi får ihop ett vinnande anbud. Tillsammans med anbudsteamet kommer du bidra med kvalificera, utvärdera och prioritera potentiella affärsmöjligheter. Som Bid Manager ansvarar du över att granska det Legala området, säkerställer att villkoren följer uppsatta riktlinjer. Du kommer utvärdera och bidra med att utveckla processer för att förbättra framtida anbudsarbeten.

Exempel på vad du kommer att göra i rollen:

  • Driva anbudsprocesser och projektleda affärer
  • Agera huvudansvarig för det legala och kommersiella området
  • Projektledning, tidsplanering och koordinering inom anbudsteamet
  • Driva och bidra i olika avtalsförhandlingar

Vem är du?

Som person har du en stark analytiskt förmåga att hitta lösningar på komplexa problem. God förmåga att förstå samband, konsekvenser och samtidigt förstår hur helheten påvekas. Du är en kommunikativ person som har lätt för att samarbeta internt mot flera avdelningar likväl externt mot våra kunder. Vi söker dig som är motiverad att driva våra processer framåt för uppnå våra gemensamma mål. Du är nyfiken, gillar utmaningar och har är inte rädd för att involvera dig i många projekt.

Dina erfarenheter:

  • Flera års erfarenhet inom Bid Management eller affärsprojektledare inom IT
  • Kunskap inom avtal- och affärsjuridik
  • Erfarenhet av att leda anbudsprocesser, förhandling och hantera kundavtal
  • Eftergymnasialutbildning inom affärsutveckling, juridik alt. liknande.

Home of Experts

Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt.

Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

Intresserad?

Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är flexibelt. Men vi ser gärna att du har närhet till något av våra större kontor i Malmö, Göteborg, Jönköping, Norrköping, Stockholm, Gävle, Umeå eller Luleå.

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Erling Linde på erling.linde@cygate.se. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig och skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 9e juni.

Bakgrundskontroller ingår i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare