Hoppa till innehåll
Coor - Karolinska Universitetssjukhuset, Solna logotyp

Energispecialist till Coor på Karolinsk...

Ansök nu
Vi på Coor är stolta över att leverera service till ett av världens bästa sjukhus. Nu söker vi en energispecialist till vårt kunniga och trevliga team. Vill du jobba med den senaste tekniken på en arbetsplats där din kompetens och insats bidrar till att vården kan utföra sitt livsviktiga uppdrag?

Om rollen

Som energispecialist kommer du att jobba i en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp och utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter, med tonvikt på det administrativa. De nya sjukhusbyggnaderna är en spännande arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utveckla och driva energi- & miljöfrågor i kontraktet
  • Energiuppföljning - analys samt rapportering internt samt till kund
  • Tillsammans med gruppchef agera expert/rådgivare och vägleda tekniker inom energitekniska frågor
  • Löpande uppföljning av energicentralens prestanda för att säkerställa en optimal energiproduktion
  • Medverka vid utvecklingen av rutiner och arbetssätt samt aktivt driva frågor kring inneklimat
  • Utföra tester och kontroller av inneklimat och energisystem i fastigheten
  • Medverka i ombyggnadsprojekt för att säkerställa energikraven
  • Medverka i förvaltningen av energi-förvaltningsmodellen av sjukhuset (IDA ICE), samt energirapporteringsverktyget
Anställningsstart omgående eller enligt överenskommelse. Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Vår kandidat

Vi söker dig som är utbildad energispecialist, energitekniker eller drifttekniker med relevant inriktning och erfarenhet. Du har flerårig erfarenhet av avancerade energitekniska anläggningar inklusive kylmaskiner. Du har mycket god systemkunskap kring VVS, kyla, värme och värmepumpar och har även erfarenhet av energirapportering.

Du har mycket god datorvana och din svenska är mycket god i såväl tal som skrift. Kunskaper i engelska är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en person som arbetar noggrant, metodiskt och tar dig an ditt arbete på ett lösningsorienterat och kreativt sätt. Du känner starkt engagemang för ditt arbete, har ett gott förtroende för dina yrkeskunskaper och är öppen för nya idéer och tillvägagångssätt. Vi söker dig som trivs med att ta ett personligt ansvar för serviceleveransen och har förmågan att analysera och förklara de tekniska sambanden. Du tycker om utmaningen i att nå uppsatta energimål.

Då du har mycket kontakt med både vårdpersonal, kollegor och leverantörer, ställs höga krav på god social förmåga, positiv grundattityd och samarbetsvilja. Andra viktiga egenskaper är resultatorientering och uthållighet.

Vi erbjuder

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen/kontraktet såväl som inom andra delar av vårt företag.

I vår serviceleverans till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats.

Kontaktuppgifter och övrig information

För mer information vänligen kontakta anställande chef Hans Elmqvist på telefonnummer 073-436 66 21.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår nya stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juli 2023 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges
Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare