Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Yrkeslärare fastighetsskötare

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Astar vuxenutbildning bedriver utbildning inom yrkesvux och arbetsmarknadsutbildning och söker nu lärare till sin utbildning inom fastighetsskötsel med placering i Solna.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten omfattar 100% tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Som lärare på arbetsmarknadsprogrammet Fastighetsskötare ansvarar du för undervisning och handledning av elever inom ämnesområdena. Du kommer att genomföra- och utveckla undervisningen utifrån läroplanen samt utvärdera elevernas framsteg och skapa inspirerande inlärningsmiljöer.


Din profil
För att vara aktuell för tjänsten måste nedan kompetenskrav uppfyllas:

Yrkeslärare Fastighetsskötare
- Ha arbetat som yrkeslärare för utbildningar till fastighetsvärd, fastighetsskötare eller fastighetstekniker i minst 3 år på heltid
eller motsvarande på deltid
- Minst ett års praktisk yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen.

Som person tror vi att du har en god kommunikationsförmåga och besitter förmågan att skapa en positiv och inkluderande lärandemiljö.


Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering