Sommarjobba inom ekonomi!

Sommarjobba inom ekonomi!

Om företaget

Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål, metaller och bearbetningstjänster. De drivs av att göra skillnad för alla deras kunder.

Genom en unik lokal närvaro i Norden erbjuder Tibnor ett stort produktutbud och specialiserade bearbetningstjänster i kombination med expertis inom logistik, starka distributionsnätverk och moderna kundservicelösningar. Detta görs genom hög leveransprecision och korta ledtider, med tjänster som hjälper kunderna att förbättra sina materialflöden.

Tibnor har ca 1000 medarbetare i 7 länder och är ett dotterbolag till SSAB.

Du kan läsa mer om dem här!

Din roll

I samarbete med Tibnor letar vi nu efter en student som vill sommarjobba inom ekonomi. Du kommer främst att arbeta med bokföring och kontanthantering, vilket behöver hanteras löpande, men även ta emot post och sköta enklare kontorsärenden. Du kommer främst att arbeta i affärssystemet SAP.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring i SAP
  • Kontanthantering
  • Ta emot post och sköta enklare kontorsärenden
  Din profil
  Vi letar efter en student som läser inom relevant område. Har du arbetat med löpande bokföring eller liknande ekonomiuppgifter tidigare är det meriterande.

  Som person är du bekväm med att arbeta självständigt, du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad i ditt sätt att arbeta.

  Du kommer att arbeta heltid från kontoret i Solna vecka 28,29 och 30, men upplärning kommer att ske enligt överenskommelse i maj/juni med några timmar under perioden. Efter vecka 30 kan det finnas möjlighet att fortsätta enligt överenskommelse. Detta är ett konsultuppdrag via Clevry.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Clevry med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på linnea.tylenius@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Linnea Tylenius
  Telefon 070-767 31 65
  Område Solna
  Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
  Typ av anställning Säsongsjobb
  Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (53 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90