Senior IT-tekniker till Arvid Nordquist

Senior IT-tekniker till Arvid Nordquist


Om företaget


Arvid Nordquist HAB är en kaffeproducent och nordiskt sälj- och marknadsföringsbolag för egna och andras varumärken inom områdena kaffe & te, vin & öl, livsmedel och non food. Hos Arvid Nordquist erbjuds du möjligheten att vara en del av ett framgångsrikt och lönsamt företag som växer och utvecklas kontinuerligt och som har några av världens starkaste varumärken i sin portfölj. Du får jobba i en stimulerande och utvecklande roll som en del av ett dynamiskt och framgångsrikt team.

Den primära arbetsplatsen kommer vara på Arvid Nordquists huvudkontor med anslutande rosteri i Solna Business Park.

Din roll

I rollen som Senior IT-tekniker på Arvid Nordquist kommer du vara en ledande person i det dagliga underhållet och utvecklingsarbetet på IT. I din roll ingår det även att utveckla och förbättra den nära kontakten med bolagets leverantörer kopplat till området. Du kommer vara en viktig del i Arvid Nordquists IT-resa där det just nu pågår många spännande projekt. Vi ser att du gladeligen hjälper till med konfiguration och utveckling av deras interna IT.

Du ansvarar för att all IT fungerar som den ska i bolagets nordiska koncern, i det ingår att vid behov guida och handleda den juniora teknikern i användarsupport. Viss användarsupport ingår även i den seniora teknikerns arbetsroll. Rollen som senior tekniker innebär att vara den som tar hand om de mer avancerade problemen som den juniora teknikern inte kan förväntas åtgärda.

Utöver detta ser vi gärna att du kan aktivt arbeta med utvecklingen av Arvid Nordquist IT-säkerhet i deras Microsoftbaserade miljö. Du ser vad som fattas eller vad som behöver utvecklas och kan i samråd med Head of Controlling & IT ta nödvändiga beslut. Du uppmuntras därmed att bidra till en utveckling av bolagets IT-miljö och de tar tacksamt emot dina idéer.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp om totalt 2 personer och rapporterar till Head of Controlling & IT.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Underhåll- och utvecklingsarbete
  • Du bär huvudansvaret för att all IT fungerar som den ska internt i bolaget
  • Handledning av den mer juniora IT-teknikern
  • Konfigurering och en viss del användarsupport
  Din profil

  Vi söker nu dig som besitter 5-10 års arbetslivserfarenhet av liknande roll. Besitter du en relevant eftergymnasial utbildning inom IT eller annan relevant inriktning ser vi det som meriterande.

  God kännedom av följande system är ett krav:
  Office-paketet, Azure, Intune, Sharepoint, Exchange, MS Defender-produkter, MFA hantering,

  Erfarenhet utav följande ses som meriterande:
  MS Security & Compliance, Defender for Cloud, MS Purview,

  Som person så har du ett utpräglat systemintresse och bred kunskap inom IT. Du kan uttrycka dig väl på svenska såväl som engelska, både skriftligt samt muntligt. Du är serviceminded, trivs att arbete både självständing såväl som i team och du uppskattar sociala interaktioner i ditt dagliga arbete.


  Start:
  29/5-2023
  Slut:
  29/3-2024

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Arvid Nordquist med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 39 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Clara Strignert
  Telefon 0728583955
  Område Solna
  Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 12 maj 2023 (52 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90