Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Sales Support till Spirax Sarco

Ansök nu
Om företaget:

Spirax Sarco är ett globalt, börsnoterat bolag med medarbetare världen över. På det svenska kontoret i Stockholms norra delar arbetar i dagsläget ett femtontal personer. För deras räkning söker vi nu ytterligare en kollega som Sales Support!

Din roll:

I din roll som Sales Support kommer du att ansvara för den nordiska mailinkorgen. Parallellt med detta kommer du att besvara inkommande samtal från växeltelefonen för Sverige. Du kommer att lägga in ordrar i deras egna affärssystem samt ha daglig kontakt med leverantörer. Rollen innefattar ett helhets ansvar för alla inkommande ordrar för hela norden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvara för den nordiska mailinkorgen
  • Lägga in ordrar i deras affärssystem
  • Besvara inkommande samtal i växeltelefonen för Sverige
  • Daglig kontakt med leverantörer
  • Ansvara för att hantera alla inkommande ordrar för hela Norden
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.

Placering: Solna, Stockholm.

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 37,5 h/vecka. 08:00-16:30.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd hos oss på Clevry men arbeta hos vår kund Spirax Sarco. Konsultuppdraget sträcker sig i 12 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Din profil:

Vi letar efter dig som innehar en gymnasial utbildning. Vi ser att du innehar minst ett års erfarenhet från servicebranschen, det är meriterande om du har arbetat med administration sedan tidigare och innehar ett tekniskt intresse. Ett krav för rollen är att du besitter grundläggande kunskaper inom Office 365 och Excel. Som person ser vi gärna att du är initiativtagande, nyfiken och tycker om att arbeta i högt tempo. Det är viktigt att du har en servicekänsla och vill utvecklas och lära dig mer inom det administrativa arbetet. Ett krav för rollen är att du behärskar det svenska och engelska språket i flytande form i tal och skrift, det är även meriterande om du besitter kunskaper inom det danska alternativt norska språket med.

Rekryteringsprocessen:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Spirax Sarco med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 +46 (0) 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson
Sophia Svanström
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 nov. 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare