Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Junior BI Specialist

Din roll:

I din roll som Junior BI Specialist kommer du att ansvara för att vara med och designa och utveckla Qlik Sense- visualisering inklusive Qlik-skript och datamodellering. Du kommer tillsammans med dataingenjörsteamet vara med och definiera olika krav för deras implementering. I rollen kommer du även att översätta affärskrav till tekniska exemplar. Du kommer att ha löpande dialog med hydroaffärsintressente och hålla hydromasterdata uppdaterad. Du kommer att få en grundläggande förståelse för hur vattenkraftverksamhet och dess data fungerar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Designa och utveckla Qlik Sense-visualisering inklusive Qlik-skript och datamodellering
  • Översätta affärskrav till tekniska exemplar
  • Arbeta tillsammans med dataingenjörsteamet och definiera krav för deras implementering
  • Lär dig förstå vattenkraftsverksamhet och dess data
  • Håll hydromasterdata uppdaterade och ha kontakt med hydroaffärsintressenter
Din profil:

Vi söker efter dig som innehar en universitets utbildning i Business alternativt IT. Ett krav för rollen är att du har arbetat efter dina studier i 1-2 år inom en liknande roll och du har arbetat i minst sex månader inom Power BI. Det är en fördel om du också har kunskap om Qlik Sense sedan tidigare. Du har en grundläggande förståelse för Data Pipeline eller använt annan data i en verksamhet. Du har ett generellt IT perspektiv och har teknisk kompetens kring en molnmiljö. Det är meriterande om du har arbetat inom en liknande bransch eller har ett stort energi intresse sedan tidigare. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, nyfiken, tålmodig och tycker om att utvecklas och lära dig nya saker. Du kommer få möjlighet att arbeta i en miljö där dagarna ser olika ut varje dag så det är viktigt att du är trygg i dig själv och tycker om ett varierat arbete. Ett krav för tjänsten är att du behärskar det engelska språket i flytande form i tal och skrift, det är en fördel om du med besitter kunskaper inom det svenska språket i tal och skrift.

Rekryteringsprocessen:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Clevry med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson
Sophia Borelius
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 maj 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare