Ekonomiassistent till Teleperformance

Ekonomiassistent till Teleperformance

Om företaget

Teleperformance are a global leader in solution design, business optimization strategies, front-office customer support, and back-office services like finance, accounting, collections, and tech support. With more than four decades of deep, industry-specific expertise and service innovation, Teleperformance offers the market's most comprehensive service portfolio.

teleperformance.com

Din roll

Vi söker nu en driven ekonomiassistent på deltid som ska stötta upp Teleperformance ekonomiteam i Solna.

I rollen som ekonomiassistent kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde innebära att stötta inom leverantörs- och kundreskontra.

Du kommer framförallt att sköta:
  • Fakturerahantering gällande digitala och fysiska fakturor
  • Kontakta leverantörer gällande obetalda fakturor
  • Hjälpa till med övrig fakturering och skapa sales orders
  • Vara behjälplig vid bokslut
Du kommer att vara en del av ekonomiavdelningen och rapportera till ekonomichefen. Vi ser gärna att du kan arbeta mellan 16-20 timmar i veckan vid sidan av dina studier och heltid under sommaren 2023. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd som Clevrys konsult men jobba ute hos Teleperformance. Efter avslutade studier finns möjligheten att bli anställd på heltid direkt hos Teleperformance. Deras kontor ligger i Solna. Startdatum är februari/mars 2023.

Din profil

Vi söker dig som i dagsläget studerar en ekonomiutbildning på universitets/högskolenivå. Vi ser gärna att du tar examen våren 2023 alternativt vid årsskiftet 2023/204. Tidigare erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter på ett större företag är mycket meriterande. Vi önskar att du har kunskaper inom lättare bokföring och har förståelse för debet och kredit.

Viktiga personliga egenskaper för denna roll är att du är driven, initiativskapande och noggrann i ditt arbetssätt. Du har inga problem med att ta kontakt med externa kontakter via telefon och har skinn på näsan. Du trivs att jobba i ett team och är anpassningsbar.

Teleperformance arbetar över hela Norden och rapporterar till Paris vilket innebär att svenska och engelska är ett krav för denna roll.

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar Teleperformance med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare: anna.almen@clevry.com Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anna Almén
Telefon 0700984170
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90