Hoppa till innehåll

IT-drifttekniker till bussbolag

Arbetsuppgifter

Du kommer att administrera företagets IT-infrastruktur, övervaka och se till att förbindelser mellan användare och hårdvara/mjukvara upprätthålls. Arbetet är primärt operativt med organisationens datasystem och kringutrustning såsom applikationsservrar, databasservrar, webbservrar, datorer, skrivare och lagringsenheter - varför en bred teknisk kompetens och erfarenhet önskas. Du kommer konfigurera, installera, underhålla och uppgradera hård- och mjukvara och medverka i teamet med din kompetens i projekt rörande drift och infrastruktur. Du kommer även vara delaktig i incidentprocessen.

Din profil
För att lyckas i rollen motiveras du som person av att förbättra processer och rutiner, samt uppskattar möjligheten att bidra med dina tankar och idéer. I rollen kommer du även ha mandat för att utveckla befintliga rutiner.

Vi ser att du som söker har erfarenhet av följande:

  • Hybrid AD/Entra ID
  • Office365
  • Nät baserat på Dell och Cisco, brandväggar från Fortinet
  • Citrix
  • MEMCM och Intune
  • IT-säkerhet
  • Klient/Server
  • Powershell

Meriterande
  • Körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
Nobina är ett av Nordens ledande bussföretag och operatör inom kollektivtrafiken med cirka 12 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I Norden har företaget närmare 4000 bussar. De bedriver trafik åt bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Tjänsten är stationerad på huvudkontoret som är beläget i Solna. Företagskulturen är öppen och välkomnande där engagemang och kompetensutveckling värderas högt. Du får möjligheten att arbeta i en spännande bransch där du som medarbetare är en viktig del av vardagen för miljoner människor.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Emelie Flood på tfn: 0734-159378 eller emelie.flood@centric.eu.

Centric Professionals AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Nu söker vi efter en driven IT-drifttekniker till vår kund Nobina i Stockholm. Du förväntas ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är precis en sådan roll som du trivs bäst i.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos kunden.
http://www.centric.eu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb