Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Infrastrukturspecialist

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta i projekt inom infrastruktur och skräddarsydda IT-produkter där ni ska tillgodose kundens behov. Initialt arbetar du hands on i projekten, både ute hos kunden samt remote. Du kommer att arbeta med dagligt installations- och serviceunderhåll, säkerhetslösningar samt supportarbete på utrustning ute hos dina kunder. Att hjälpa kunden med tekniska utrullningar av bland annat hårdvara, servrar och skärmar samt med felsökning, implementation och återställning av mjukvara, operativsystem samt nätverk är en del av det dagliga arbetet. I arbetet ingår även förbättring av befintliga produkters prestanda.

Utöver rollen som tekniker kommer du också att identifiera nya behov hos kunden samt föreslå lösningar som tillgodoser detta. Projekten innebär således ett samarbete tillsammans med kunden där du förväntas, konsultera, agera bollplank och följa upp. Tillsammans med dina kollegor säkerställer ni att projektet genomförs och slutförs samt skapar en långsiktig relation tillsammans med kunden.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat i minst fem år med liknande uppgifter. Som person är du ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Du trivs i ett varierat arbete där du i vissa projekt samarbetar med kollegor och kunder för att i andra projekt arbeta självständigt. Du har en god social förmåga och har lätt för att ta initiativ.

Vidare är du strukturerad vid genomförande av dina arbetsuppgifter samtidigt som du motiveras av att agera problemlösande.

Krav

  • Mycket goda kunskaper inom Office 365, Azure AD och Microsoft Endpoint
  • Erfarenhet och goda kunskaper inom serveradministration
  • Du talar och skriver svenska samt engelska flytande

Meriterande
  • Kunskap inom Apple och Jamf
  • Arbetat i projekt som konsult tidigare

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Julieth Escobar på tfn: 0734-159387 eller julieth.escobar@centric.eu

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Har du ett stort intresse för IT och är redo för att ta nästa steg i din karriär? Till ett långsiktigt uppdrag hos en av våra kunder i Solna söker vi en erfaren Infrastrukturspecialist. Kunden är en återförsäljare av IT till företag och erbjuder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. De är cirka 60 anställda och har ett energirikt arbetsklimat som präglas av mycket glädje, samhörighet och hårt arbete.

Tjänsten inleds som konsultuppdrag med möjlighet till överrekrytering.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare