IT-drifttekniker till bussbolag

IT-drifttekniker till bussbolag

Arbetsuppgifter

Du kommer att administrera företagets IT-infrastruktur, övervaka och se till att förbindelser mellan användare och hårdvara/mjukvara upprätthålls.

Arbetet är primärt operativt med organisationens datasystem och kringutrustning såsom applikationsservrar, databasservrar, webbservrar, datorer, skrivare och lagringsenheter - varför en bred teknisk kompetens och erfarenhet önskas. Du kommer konfigurera, installera, underhålla och uppgradera hård- och mjukvara och medverka i teamet med din kompetens i projekt rörande drift och infrastruktur. Du kommer även vara delaktig i incidentprocessen.

Beredskap kan förekomma.

Din profil

  • Hybrid AD/ADD
  • O365
  • Nät baserat på Dell och Cisco, brandväggar från Fortinet
  • Både VMware och Hyper-V
  • Citrix
  • MEMCM och Intune
  • IT-säkerhet
  • Klient / Server


Vi kan erbjuda dig
Företaget är ett av Nordens ledande bussföretag och operatör inom kollektivtrafiken med cirka 12 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I Norden har företaget närmare 4000 bussar. De bedriver trafik åt bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Tjänsten är stationerad på huvudkontoret som är beläget i Solna. Företagskulturen är öppen och välkomnande där engagemang och kompetensutveckling värderas högt. Du får möjligheten att jobba i en spännande bransch där du som medarbetare är en viktig del av vardagen för miljoner människor.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Nadja Kadic på tfn: 0734-159358 eller nadja.kadic@centric.eu

Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till en av våra kunder i Stockholm söker vi nu en IT-drifttekniker till deras IT-service. Du förväntas ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är precis i en sån roll som du trivs bäst. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner, samt uppskattar en roll där du ges möjlighet att bidra med dina tankar och idéer och har mandat att utveckla befintliga rutiner.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos kunden.