Hoppa till innehåll
Cemi logotyp

Teknisk förvaltare

Ansök nu
Cemi AB är verksamt inom Fastighetsförvaltning och erbjuder helhetslösningar för fastighetsförvaltning åt bostadsrättsföreningar, offentliga beställare och fastighetsbolag.

Vi söker en teknisk förvaltare

Du kommer att vara en nyckelperson i vår verksamhet med ett direkt kundansvar. Du tycker om att arbeta självständigt och drivs av att bygga goda relationer och ha täta kontakter med våra kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara
  • Planera, fördela, leda, följa upp, dokumentera och kvalitetssäkra vår leverans av tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll i de fastigheter vi förvaltar.
  • Stötta och bidra med kompetens och erfarenhet i uppdragsgivarnas planerade underhållsarbete.
  • Utföra arbetet i nära dialog med kunden och väl följa upp kostnader för utförda arbeten
  • Upphandla, planera och projektleda arbeten som utförs av sidoentreprenörer.
Din profil

Vi söker dig som har teoretisk utbildning inom fastighetsområdet. Meriterande om inriktningen är fastighetsteknisk förvaltning. Du har erfarenhet av kund- och entreprenörskontakter och har arbetat minst två år i fastighetsbranschen. Har Du även erfarenhet av arbetsledning så är det meriterande.

Som person har du stort intresse av att arbeta med fastigheter. Du är service- och lösningsorienterad, flexibel och du har god förmåga att planera ditt arbete. Du tycker om att utrycka dig i tal och skrift och är van att arbeta med IT baserade verktyg och system. Du drivs av att leverera kvalitet. Du inspirerar andra, tar initiativ och ansvar samt har en god samarbetsförmåga.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten är placerad i Solna

B-körkort är ett krav
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cemi AB ingår i PHM koncernen och vi ska leverera fastighetsförvaltning på bästa sätt och alltid leva upp till eller överträffa våra kunder förväntningar. Vi ska vårda våra kunder genom stort ansvarstagande och förståelse för våra kunders behov och alltid vara tillgängliga för nya uppdrag.

Läs mer om oss på www.cemi.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare