Hoppa till innehåll
Cemi logotyp

Fastighetsskötare / fastighetstekniker

Ansök nu
Cemi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, entreprenadverksamhet, mark & trädgård samt drift och skötsel av bad och friskvårdsanläggningar. Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Cemi AB ingår i PHM koncernen med 6000 medarbetare och en omsättning om 6Mdkr. Besök gärna vår hemsida för mer information www.cemi.se.

Vi söker dig som är händig och har arbetat som fastighetsskötare, fastighetstekniker eller på annat sätt tillgodogjort dig kunskap inom området. Vi söker en medarbetare med god förmåga att se kundens behov och avhjälpa problem som uppstår på ett professionellt sätt.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett utvecklande och trivsamt företag. Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet som fastighetsskötare, bovärd eller motsvarande.

I din yrkesroll drivs du av att utföra arbetet ansvarsfullt och med hög kvalitet. Vi ser också att du har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete, såväl ensam som i team.

Tjänsten passar dig om du är:

Händig och lösningsfokuserad, trevlig och social, ansvarsfull och självgående, har hög arbetsmoral och förstår vikten av bra service

B-körkort är ett krav

Du ska kunna behärska svenska språket.

Vi lägger stor vikt på din personlighet och personliga egenskaper.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cemi AB ingår i PHM koncernen och vi ska leverera fastighetsförvaltning på bästa sätt och alltid leva upp till eller överträffa våra kunder förväntningar. Vi ska vårda våra kunder genom stort ansvarstagande och förståelse för våra kunders behov och alltid vara tillgängliga för nya uppdrag.

Läs mer om oss på www.cemi.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare