Junior Data Engineer till Cabonline!

Junior Data Engineer till Cabonline!

Som junior Data Engineer på Cabonline kommer du att få en unik möjlighet att börja din karriär inom data och teknik och få möjlighet att arbeta med spännande teknologier och verktyg, tillsammans med ett erfaret team. Du kommer att ha möjlighet att lära och utveckla dina färdigheter och samtidigt få möjlighet att bidra till utvecklingen av Cabonline's Analytics-plattform. Det är en utmärkt möjlighet att få erfarenhet av att bygga skalbara lösningar och att arbeta inom en agil och kunskapsdelande miljö. Om du är en passionerad och ambitiös person som vill bygga din karriär inom data och teknik, är detta definitivt en roll för dig. Sök idag och ta din första steg i en spännande karriär som Dataingenjör på Cabonline!

OM TJÄNSTEN:
Tillsammans med Cabonline söker vi en junior Data Engineer till ett av deras utvecklingsteam på deras nya kontor i Huvudsta, Stockholm. I denna roll kommer du att vara mellanhanden som arbetar tillsammans med BI och ett erfaret Java-team. Tillsammans kommer ni att använda Google Cloud Platform och Big Query för att bygga en ny och högskalig teknisk plattform som kommer att göra det möjligt för dem att bli en global marknadsledare.

Arbetsuppgifter:

I denna roll äger du och ditt team data- och utvecklingspipelinen för Cabonline Analytics-plattformen, som består av data om bokningar, positioner, feedback och andra integrationer. Ditt dagliga arbete inkluderar:
 • Utvecklingsuppgifter - del av utvecklingsprojekt tillsammans med teammedlemmar från andra områden inom IT, produktägare och affärsintressenter.
 • Planeringssessioner - teamplanerings-/"grooming-sessioner"
 • Arkitektur och strategi - tillsammans med utvecklingsteamet och arkitekten sätta strategin och visionen för Cabonline Analytics-plattformen.
 • Datautveckling och analys - integrering, verifiering och möjliggöra vår data.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning
 • Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i ditt arbete
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i denna position förväntar vi oss att du har en arkitektonisk ådra, är bekväm i en kunskapsdelande miljö, är en kommunikatör och har en drivande inställning att lära dig nya teknologier.

OM KUNDFÖRETAGET:
Cabonline underlättar människors vardag genom att erbjuda bilburna transporttjänster som är pålitliga och tillgängliga. Med hjälp av digitala lösningar, kundfokuserad service och tillgänglighet erbjuder vi resurseffektiva transporter.

I nära samarbete med deras anslutna åkerier matchar de resenärerna med rätt bilar och förare under deras starka varumärken. Det kräver goda relationer med både kunden och åkaren och ett väl fungerande teknikstöd.

Cabonline har 2 600 åkerier med tillsammans 4 600 bilar anslutna. De har stark närvaro på mer än 60 lokala marknader i Sverige, Norge, Finland och Danmark samt ett stort antal varumärken.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?