Javautvecklare till Cabonline!

Javautvecklare till Cabonline!

OM TJÄNSTEN
Tillsammans med Cabonline söker vi nu Javautvecklare. Du arbetar tillsammans med ett erfaret backendteam där möjligheterna att utvecklas är stora. I rollen kommer du att utveckla och modernisera en helt ny portal för Cabonline med allt från realtid-statistik över hur chaufförerna har kört till blanketter för att begära nya kort till tankningar. Du kommer även att sätta upp integrationer mot exempelvis fordonsregister för att ha koll på var alla bilar i alla länder befinner sig samt för att kunna samla in bränsledetaljer. Målet är att tillsammans med ditt team skapa en modern och innovativ plattform för att underlätta för Cabonlines chaufförer. Vi söker dig som trivs i en miljö som präglas av kunskapsdelning och är redo för att lära dig nya tekniker!

KRAV:
 • 2-3 års arbetslivserfarenhet inom Javautveckling
 • Erfarenhet av att arbeta med Spring, Spring Boot och Microservices
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Inget krav men meriterande om du har,
 • Erfarenhet av att implementera en mikrotjänstarkitektur med Docker, Nomad och Consul
 • Intresse för händelsedriven arkitektur med Apache Kafka
 • Vana av Elasticsearch
 • Erfarenhet av MongoDB, Postgress och Amazon Web Services
 • Kunskaper i svenska
Utöver det kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att passa hos kunden krävs att du är flexibel, driven och konsultmässig samt att du är öppen som person. Du gillar att jobba i team, har god kommunikativ förmåga och har lätt att anpassa retoriken efter personen du pratar med!

OM KUNDFÖRETAGET:
Cabonline underlättar människors vardag genom att erbjuda bilburna transporttjänster som är pålitliga och tillgängliga. Med hjälp av digitala lösningar, kundfokuserad service och tillgänglighet erbjuder vi resurseffektiva transporter.

I nära samarbete med deras anslutna åkerier matchar de resenärerna med rätt bilar och förare under deras starka varumärken. Det kräver goda relationer med både kunden och åkaren och ett väl fungerande teknikstöd.

Cabonline har 2 600 åkerier med tillsammans 4 600 bilar anslutna. De har stark närvaro på mer än 60 lokala marknader i Sverige, Norge, Finland och Danmark samt ett stort antal varumärken.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Backendutvecklare, Java, Javautveckling, Cabonline, utvecklare, Stockholm, heltid, Friday, Spring, Spring Boot, Microservices, Docker, Nomad, Consul, elasticsearch
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 8 mars 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?