Hoppa till innehåll
Botema Fastighets AB logotyp

Ekonomisk förvaltare | Botema Fastighets | Stockholm

Publiceringsdatum
15 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Dina Arbetsuppgifter är
  • Löpande bokföring
  • Leverantörsreskontra
  • Deklarationer
  • Viss avisering av hyror/avgifter
  • Skattefrågor
  • Bokslutsarbete
  • Upprätta årsredovisning
  • Moms
  • Deltaga vid styrelsemöten samt årsstämmor
  • Vissa förvaltningsfrågor
På Botema finns möjlighet till stort eget ansvar och drivande av din egen utveckling med stöd av engagerade ledare.

Utöver den personliga utvecklingen hoppas vi att våra dagar tillsammans består av hög trivsel och många härliga skratt. Vårt mål är att tiden på Botema ska vara din karriärs höjdpunkt

I rollen kommer du att arbeta i en grupp tillsammans med andra ekonomer men med eget kundansvar, du kommer också kommunicera så väl internt som med medlemmar och styrelse över telefon och mejl kring ärenden. Botema söker dig som vill arbeta proaktivt och överträffa kundernas förväntningar genom att ge snabb och personlig service, exempelvis genom att hjälpa kunderna med olika typer av analyser.

Kompetens

Vi letar efter någon med en ekonomisk utbildning inom redovisning och gärna några års erfarenhet inom ekonomisk förvaltning. Som person är du serviceinriktad, engagerad och gillar att lösa problem. Du är ansvarstagande, noggrann och organiserad. Vidare är du anpassningsbar som person och tycker om att samarbeta och stötta kollegor.

Botema använder sig av Fortnox för hela redovisningen och Real Fastighetssystem.

Välkommen till Botemas trivsamma arbetsplats där välbefinnande och skratt är en del av vardagen.

Övrigt

Anställningsform: Direkt rekrytering. Tillsvidare med 6 mån provanställning.
Tjänstgöringsgrad: Heltid.
Placeringsort: Solna strand, Stockholm.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse beroende av uppsägningstid.

Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med dig ansökan redan idag!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Botema Fastighets AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 mars 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivarenÄr du Botema Fastighets nästa ekonomisk förvaltare?

Har du en passion för ekonomi och vill ta din karriär till nya höjder? Då har du kommit rätt! Vår kund Botema Fastighets AB letar efter en ambitiös och pålitlig ekonomisk förvaltare som vill arbeta i en professionell och stöttande arbetsmiljö. Hos dem får du inte bara möjligheten att ta på dig betydande ansvar, utan också chansen att påverka och överträffa kunders förväntningar. Botema erbjuder en platt organisationsstruktur och en arbetsplats där din personliga tillväxt står i fokus. Gå med i deras team i Solna Strand och gör din tid på Botema till en minnesvärd och framgångsrik period i din karriär!

Som ekonomisk förvaltare på Botema Fastighets AB ansvarar du för den ekonomiska fastighetsförvaltningen för ett fyrtiotal kunder inom bostadsrättsföreningar.