Hoppa till innehåll
Bilia AB logotyp

Ekonomiassistent - Kundreskontra

Publiceringsdatum
01 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett sinne för detaljer samtidigt som du är affärsdriven och positiv? Då är det kanske dig vi söker som ekonomiassistent inom kundreskontra till Bilia i Solna.

Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker nu en ekonomiassistent för kundreskontra. Du kommer att arbeta med placering av inbetalningar, kravhantering, avstämningar, utredningar, inkassoärenden, analysarbete och faktureringsarbete. Vi arbetar i enlighet med Lean-modellen, varför det är viktigt att du trivs med att jobba med ständiga förbättringar i det dagliga arbetet.

Vad vi önskar av dig
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
  • Erfarenhet från en reskontraavdelning med större volymer.
  • God datorvana, goda kunskaper i Officepaketet.
  • Erfarenhet av kredit-hantering/handläggning är meriterande. Även erfarenhet i system som Kobra, Tacdis och Sveainkasso är önskvärt men inget krav.
  • Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska.
Som person är du affärsmannamässig och positiv. Du har sinne för detaljer, är strukturerad och noggrann. Då vi är en servicefunktion mot kunder och ut mot organisationen krävs det att du är social och tycker om att ha mycket kontakt med kunder och kollegor via telefon och e-post.

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia i Solna. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande Jobb

Bilia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 mars 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com