Personlig Tekniker Solna United

Personlig Tekniker Solna United

Vill du arbeta med premiumbilen BMW vars teknik ligger i framkant? Här kommer du ingå i ett team bestående av 8 Fordonstekniker som rapporterar direkt till Servicechef - ett mindre team då vi tror på närhet till chef, löpande feedback och att varje medarbetares bidrag syns och uppmärksammas. Vi är stolta över att återigen blivit certifierade som en Great Place to Work - ta chansen och bli en del av vårt härliga team!

Rollen
Hos oss på Bavaria Solna United välkomnas du till nybyggda lokaler designade för vår verksamhet. Servicemarknaden består av 8 Personliga Tekniker samt ett administrativt team som samtliga rapporterar till Servicechef. Som Personlig Tekniker arbetar du i stor utsträckning självständigt då du ansvarar för dina egna kunder och driver din kundstock - samtidigt är vi ett litet team med korta beslutsvägar som arbetar nära varandra och stöttar inom och över avdelningsgränserna.

Centralt för rollen är att ansvara för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra servicearbete av hög kvalitet. Arbetet innefattar bl.a.:
 • Planering och tidsbokning av dagens arbeten där du själv aktivt styr din beläggning
 • Felsökning av el- och mekaniska fel samt högspänning.
 • Utföra service och reparationer samt egenkontroll av utfört arbete och information på AO.
 • Prissättning av utförda arbeten.
 • Hålla kund löpande informerad om status på pågående arbete.
Vi ser att du har arbetat som Fordonstekniker minst 5 år men du behöver inte veta allt - din inställning och din vilja att lära och utvecklas är viktigare. Även om ditt största fokus kommer ligga på reparationer och underhåll kommer du ha mycket direktkontakt med kunder och därmed vara en viktig del i att bygga våra kundrelationer.

Vem är du?
Vi ser att du har:
 • Fordonsteknisk utbildning och minst 5 års erfarenhet på märkesverkstad.
 • God IT-/systemvana, meriterande om du har erfarenhet av Kobra eller andra relevanta IT-system.
 • B-körkort.
 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Har du tidigare erfarenhet som Fordonstekniker och eller Personlig Tekniker inom BMW/Mini är det meriterande.
Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper där vi ser att du delar vår känsla för kundservice och driv till att hitta lösningar. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du förstår vikten av goda relationer med såväl medarbetare som kunder och har både vilja och intresse för att hjälpa andra. Du är generös med din kunskap och delar gärna med dig till dina kollegor.

Om du blir en av oss
Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att våra medarbetare ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder;
 • En utvecklande arbetsmiljö i helt nya lokaler med den senaste utrustningen och tekniken.
 • Arbete i en mycket stark och expansiv koncern med spännande produkter och kunniga och engagerade kollegor som stöttar varandra i arbetsuppgifterna.
 • Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.
 • Personalförmåner i form av friskvårdbidrag, personalrabatter m.m.
 • Marknadsmässig grundlön samt rörlig provisonslön baserat på prestation.
Ansökan
Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående och intervjuer kommer därför hållas löpande. Ansök redan idag via länken nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Kevin Burgestrand, Kevin.Burgestrand@bavariabil.se, 08-588 937 21.

Välkommen med din ansökan!

Se filmen om hur det är att jobba som Fordonstekniker på Bavaria.

Sökord: Bilmekaniker, Bilmek, Mekaniker, Tekniker, Glasmästare

Om Bavaria

Bavaria startades upp i Norge för 26 år sedan med en vision att förändra kundbemötandet i branschen. Grundarna ville mötas av entusiastiska och engagerade säljare, servicemottagare och mekaniker. De förväntade sig mer än vad som erbjöds. Mycket mer. Därför grundade de Bavaria.

Idag är Bavaria en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Bavaria är en del av Hedin Bil-koncernen som är ett familjeföretag grundat 1985 under namnet Hedin Bil. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden med 2 700 medarbetare. I.A. Hedin Bil driver sin verksamhet på 100 bilanläggningar i Sverige, Norge och Belgien och är återförsäljare för 28 bilmärken. Läs mer om oss på www.bavariabil.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bavaria Sverige Bil AB
Hemsida http://www.bavariastockholm.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (12 dagar kvar)