Hoppa till innehåll
Andara Economy logotyp

Ekonomiassistent till Amphenol ConneXus i Solna

Ansök nu
Till Amphenol ConneXus AB söker vi en noggrann och ansvarsfull ekonomiassistent.

Amphenol ConneXus AB är ett bolag inom Amphenol Corporation, en av världens största tillverkare av interconnectprodukter (www.amphenol.com). Amphenol Connexus verksamhet omfattar produktion av kablage och därtill relaterade elektromekaniska produkter samt import och försäljning av kablage. I bolagets ansvarsområde ingår för närvarande produktionsanläggningar i Estland, Makedonien och Indien med sammanlagt ca 1500 anställda. Amphenol Connexus AB har 28 anställda i Sverige. Företaget sitter i ljusa och trevliga lokaler i Solna

Du får gärna vara i början av din karriär. I denna roll finns möjligheter att växa och lära mer om ekonomi. Om du tilltalas av en internationell arbetsplats är detta rätt roll för dig.

Arbetsuppgifter

Vi söker en ekonomiassistent på heltid. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation. I dina ansvarsområden ingår bland annat löpande bokföring och att vara delaktig i månads- och årsbokslut. I arbetsuppgifterna ingår också:
 • Vidarefakturering av kostnader inom koncernen
 • Kontering och inskanning av leverantörsfakturor
 • Granskning av utläggsredovisningar
 • Boka inbetalningar
 • Registrering av nya kunder och granskning av nya leverantörsuppgifter
 • Vara allmänt behjälplig med förekommande arbetsuppgifter inom en ekonomiavdelning
I rollen som ekonomiassistent ingår du i accountingteamet som består av tre personer. Du kommer ha ett nära samarbete med teamledaren som sitter på kontoret i Solna och med teamkollega baserad i Makedonien.

Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen som ekonomiassistent är att du har ekonomiutbildning motsvarande gymnasieekonom eller likvärdigt. Du har ett par års erfarenhet av varierat arbete på en ekonomiavdelning.
 • Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är ett krav.
 • Erfarenhet av affärssystemet Visma är meriterande.
Personliga egenskaper

Vi söker efter en strukturerad och pålitlig person som gillar ordning och reda. Du är prestigelös, hjälpsam och flexibel. Du är en utpräglad doer som trivs med att arbeta operativt och vara hands-on i accountingteamet. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att du är serviceinriktad och har god social kompetens.

Mer om Amphenol ConneXus

Amphenol är ett framgångsrikt och lönsamt företag med verksamhet i hela välden. I Sverige har företaget en familjär stämning och högt i tak. Gott samarbete och hjälpsamhet är viktiga faktorer på kontoret i Solna.

Mer om tjänsten
 • Direktrekrytering med goda anställningsvillkor
 • Tillsättning: omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: heltid, 40 timmars arbetsvecka
 • Placering: Solna
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Linda Gadd
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare