Nyexaminerade Broinspektörer till AFRY Rookie Program 2023!

Nyexaminerade Broinspektörer till AFRY Rookie Program 2023!

Befinner du sig i slutskedet av din ingenjörsutbildning och vill starta din karriär hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland unga ingenjörer? AFRY är företaget med ett tydligt hållbarhets- och samhällsfokus som fortsätter att locka unga ingenjörer till att vara med och påverka framtiden. Professionals Nord och AFRY gör för andra året i rad en stor satsning tillsammans för nyexaminerade ingenjörer.

Sök till AFRY Rookie program 2023 och få en strålande start i arbetslivet!


Information om programmet

AFRYs rookie program är utformat till att ge en givande utveckling för dig på både ett personligt och professionellt plan med noga planerade utbildningar, workshops och värdefull knowlegde transfer mellan seniora kollegor och deltagarna i Rookie Program. Här erbjuds du ett spännande jobb och en unik möjlighet där AFRY sätter in extra insatser för att säkerställa att du ska trivas på företaget och nå din fulla potential.

AFRY Rookie Program är ett nära samarbete mellan Professionals Nord och AFRY där man under sina första 12 månader kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos AFRY.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se


Information om tjänsten


Som Broinspektör arbetar du i grupp om 2-3 kollegor och era främsta arbetsuppgifter är inspektioner och tillståndsbedömningar av befintliga broar. I rollen som Broinspektör har du även en rådgivande funktion för åtgärdsplanering och har ett nära samarbete med övriga grupper inom broverksamheten, framförallt gruppen som jobbar med underhåll. Under vintern går inspektionsuppdragen ner och då jobbar du vid sidan av med planering av kommande inspektioner även med CAD-projektering av nykonstruktion av broar eller underhåll/reparation er av befintliga broar.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter


Din grupp inspekterar ca 1500-2000 broar samt andra anläggningskonstruktioner årligen och det arbetet innebär en hel del planering och logistik. Ni inspekterar vanligen ett antal närliggande broar när ni ändå är på plats vilket innebär att du reser en del i tjänsten och får möjlighet att besöka många fina delar av Sverige som du annars hade missat. Givetvis får du traktamente och restidsersättning utöver din lön vid resor i tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • handnära inspektion av brons alla ytor
  • registrering av inspektionsresultat i system
  • planering inför inspektion, exempelvis avstämning av tågtrafik vid undersökning av järnvägsbro eller bokning av TMA-bilar och liftar.

Vi söker dig som:

  • ska ta din högskoleingenjörsexamen eller civilingenjörsexamen till sommaren och är intresserad av broinspektion.
  • har läst kurser inom betong, stål, konstruktion och projektering. Du behöver inte ha läst några specifika kurser inom just broinspektion utan den biten får du lära dig hos AFRY.
  • kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
  • har B-körkort vilket är meriterande
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas under programmet och på AFRY långsiktigt. Företaget ligger i framkant och vill få in modiga personer som vill utmana kunderna och AFRY internt. De söker också efter dig med ett stort driv. AFRYs vision är "Making future" vilket genomsyrar hur de jobbar och vilka personer du kommer att samarbeta med. AFRY är övertygade om att förändring sker när modiga personer möts. Därmed tror vi att du är en person som gillar utveckling och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: September 2023
OMFATTNING: Heltid, det finns även möjlighet att kliva in på deltid redan under våren om du vill
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Kathinka Evers
Email Mejla Kathinka Evers
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!